De voordelen van een groen dak!

voordelen sedumdak cassettes bij fsom magazine

Sedumdak cassettes | In het artikel over je eigen overkapping bouwen kwam het groene dak al even naar voren. Waarom een groen dak? Wat zijn de voordelen en mogelijkheden? Lees snel verder want wij zijn op zoektocht naar de voordelen van een groen dak gegaan!

De voordelen zijn talrijk. Zo is een groen dak uitermate geschikt om regenwater op te vangen, verlengt het de levensduur van je dakbedekking omdat het functioneert als een beschermlaag.

Naast het aspect waarin je de natuur letterlijk op je dak legt, omdat je zorgt voor biodiversiteit, zeker in stedelijk gebied, is het ook nog eens zo dat het rendement van je zonnepanelen omhoog gaat. Misschien wel het allergrootste voordeel is het feit dat je een groen dak zelf kunt aanleggen. Zeker wanneer je kiest voor een sedumdak van NatureGreen, deze kwamen wij tijdens onze zoektocht tegen en daarom vroegen we Groendak expert Geert om een mooi artikel te maken over het aanleggen van een sedumdak.

Meer weten over sedumdak cassettes? ✓ NatureGreen, voor al uw groen daken ✓ Lees gauw verder in dit artikel over groene daken!

Wat zijn de voordelen van sedum dak?

Sedumdak cassettes zijn onze gemakkelijkste systemen en daardoor zeer geschikt voor kleinere oppervlaktes. De systemen zijn gemakkelijk in elkaar te schuiven of te klikken en hoeven niet meer op maat te worden gesneden. Zoekt u een sedumdak voor bijvoorbeeld een schuurtje of een kleine uitbouw, dan kunt u het beste voor deze systemen kiezen! Ze zijn al verkrijgbaar vanaf €50 per vierkante meter, en de installatie is voor iedereen zeer toegankelijk.

Bent u op zoek naar sedumdak cassettes? Zoek dan niet verder en bestel deze bij NatureGreen! Bij NatureGreen verkopen we vier verschillende soorten sedumdak, zodat we voor elk dak een passend systeem hebben. De systemen verschillen van elkaar wat betreft de manier van aanleg, wateropslagcapaciteit en het gewicht van het sedum dak. Zo verkopen wij sedum cassettes, maar ook sedummatten. Deze laatste bestaan uit verschillende opbouwlagen, terwijl de cassettes juist meer een kant-en-klaar systeem is.

Meer weten over sedumdak cassettes? ✓ NatureGreen, voor al uw groen daken ✓ Lees gauw verder in dit artikel over groene daken!

Zelf aanleggen? Of toch laten aanleggen?

Wanneer u een sedumdak aanschaft, komt u voor een keuze te staan: wilt u het dak zelf aanleggen, of wilt u dat laten doen door een expert? Hoewel het een fijn idee kan zijn om het aan een specialist over te laten, is dit niet altijd nodig. Zeker de sedum cassettes van NatureGreen zijn zo het dak op te schuiven, zonder dat u er veel moeite of ervaring voor nodig heeft. Zo bespaart u kosten op het laten aanleggen!

Wilt u meer weten over de sedum cassettes van NatureGreen, of meteen een bestelling plaatsen? Dat kan natuurlijk! Op onze website vindt u uitgebreide informatie over de verschillende groendaksystemen, de subsidiemogelijkheden en de verschillende toepassingen van sedumdaken. Ook kunt u meteen contact opnemen met één van onze adviseurs of een offerte aanvragen. Bent u enthousiast geworden van dit artikel, aarzel dan niet en vraag een gesprek aan!

Artikel door: Geert

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram