De top 5 schoencadeautjes voor je kids!

De Sint is weer in het land – Voor alle Papa’s en Mama’s komt er weer een interessante tijd aan, Sinterklaas is weer in het land namelijk! Op 17 november komt de stoomboot van de goedheiligman weer aangevaren, en menig kinderhart gaat sneller kloppen… De Sint en zijn pieterbazen komen weer allemaal cadeautjes brengen met als hoogtepunt, pakjesavond op 5 december. Met de reis naar 5 december ga ik je een klein beetje helpen..


Ik ben zelf vader van 3 prachtige dochters, gezegend als ik ben met een huis vol vrouwen. Ook bij ons staat de Sint vanaf 17 november natuurlijk centraal. Ondanks dat ik zelf net pas zeer kwiek aan mijn 30er jaren ben begonnen, is het toch een uitdaging om leuke en vooral hippe -want anders tel je echt niet mee- cadeautjes te scoren!

Bij ons thuis gaan we 2x per week traditioneel ons schoentje zetten, en de Sint mag deze vast vullen met lekkernijen en leuke cadeautjes. Hiermee werken we naar de grandé finale toe op 5 december. Maar wat haal je nou eigenlijk voor je kids? Vandaag deel 1 in een meerdelige reeks cadeautips om het Sinterklaas-feest in volle glorie te vieren! Vandaag mijn top 5 schoencadeautjes voor jullie, die je snel en easy kunt scoren!

In mijn artikel ga ik je soms verrassen met leuke rijmpjes om in de Sint sferen komen, en soms zul je toch ook je twijfels hebben over mijn rijm-skills! Laat je gewoon even gaan in de comments onder dit bericht, dan kunnen we samen aan onze skills werken! 😉

Top 5 supertips voor in de schoen van de kids!

5. ZTRINGZ 

Dit is iets wat misschien herkenbaar is uit de jeugd van jullie, dat klopt. Maar sinds enkele maanden is het weer super populair en in een nieuw jasje gestoken! Met deze rainbow rope maak je oneindig veel figuurtjes en garandeert je kids veel speelplezier! Voor nog geen 4 euro scoor je dit hippe schoencadeautje! Klik op de naam, om hem snel te checken en bestellen! Probeer het zelf ook een keer, het was voor mij best wel een uitdaging namelijk!

4. Smartgames IQ puzzler pro

De naam is een mondvol en deed mij direct denken aan iets wat ik never nooit zou gaan snappen. Maar het is echt een simpel en leuk schoencadeautje! Met de Puzzler Pro wordt je uitgedaagd om 120 opdrachten in 3 verschillende varianten uit te gaan voeren. Zowel in 2d als 3d, hoe vet! Je kan gewoon 3d pyramides bouwen en het is super-easy op te ruimen! Klik snel op de naam om het te checken en bestellen!

3. Play-Doh regenboog pack met 8 kleuren klei

Op nummer 3 in de schoencadeautjes tips voor kids, is een traditioneel cadeautje! Voor 6 eurootjes scoor je deze door te klikken op de link. Super simpel, want het is namelijk… Klei! Do I need to say more? Hier thuis zijn ze er gek op! Klei, klei en nog eens klei.

2. Lego Duplo boerderijdieren 

Ik heb lang getwijfeld of deze boerderijdieren niet gewoon als knallende nummer 1 schoencadeautje in mijn lijst moest komen. Maar! Nee, net niet. Wel een zeer verdiende 2e plek, want eigenlijk is iedereen van binnen wel een dierenvriend! Klik op de link om het setje te checken. Voor 5 eurootjes scoor je een heus kippenhok dat door de kleinsten zelfs in elkaar te zetten is, dus ook als Papa of Mama zul je er niet in kunnen falen! 😉 Je krijgt er een paar diertjes bij, en voilá! Een geniaal schoencadeautje! 

1. Poopsie Slime Surprise pack

“Ja hoor, natuurlijk wat is dit voor rotzooi! Dit hoef ik niet in huis! ” Was mijn eerste reactie, alleen de naam al.. ‘ Poopsie Slime surprise ‘ Huh? Wat?
Maar ook dit is helemaal hip, ik ken van vroeger de groene flubber nog wel. Maar dit is met recht flubber 2.0 + 3.0 in een te noemen! Wel supertof om te geven aan je kids, want ze zijn er dol op! Het setje dat je in de link kunt vinden, bevat heuse unicorn poep en slijm! Ik zeg”nailed it” wat betreft de schoencadeautjes voor de kids!

 
Bron afbeelding: www.amazon.com

In navolging van het bovenstaand, en de Poopsie Slime surprise die met stip op de eerste plek staat. Krijg je van mij nog een extra tip erbij. Deze zit iets hoger in het budget, maar moet eigenlijk ook gewoon kunnen! Ses lab, zelf slijm maken! Trust me, dit is eigenlijk net zo cool als dat het goor lijkt!

Heb je nog tips voor de komende Sint periode, laat het weten onder dit artikel of bij ons op Facebook en Instagram! In het tweede deel uit de schoencadeautje tips, komen we bij Fifty Shades of Men met een supertoffe verrassing!

Tot de volgende keer! Ciao!

Dit artikel is geschreven door: Bas de Goede / TheDutchBeerDad

Ben jij of  jouw onderneming/product op zoek naar een partner 
om jou Social Media op te zetten of een boost te geven? 
Neem dan contact op met Kim Michaelis Media via kimmichaelis@hotmail.com. 

 

FSOM en alle Social Media kanalen zijn 
onderdeel van Kim Michaelis Marketing.
Social Media Management & Micro Marketing.
Foto’s zijn eigendom van FSOM.
Deze mogen niet zonder toestemming gebruikt worden. 
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram