De Ideale Spelletjesavond met Dobbels!

spelletjesavond met dobbles bij fsom

De geneugten van het leven, daar houden we bij Dobbels ook wel van. Daarom dat we ook zo blij
werden van het scrollen en lezen van alle interessante artikelen op FSOM Magazine. Een (blond!) biertje op z’n tijd (lees: geregeld) of een glas heerlijke wijn gaat er bij ons ook goed in. En vanuit onze deels Limburgse roots eten we ook graag een paar keer per jaar een lekker potje Limburgse stoof, oftewel zoervleis.


Dobbels?

Dobbels wil mensen samen aan tafel krijgen en vertier brengen om te spelen, puzzelen of bouwen. Voor
aan tafel, aan de muur of waar jij ook maar wilt.

Vanuit onze schuur in Amsterdam leveren wij, Dobbel(s)koning Louis en Dobbel(s)koningin Ramona, onze driemaandelijkse verrassingsbox of jouw zelf uitgekozen webshop bestelling.

Met de box ben je verzekerd van verrassend vertier, iedere keer zoals jij het wilt. Een mix van spelen, puzzelen en bouwen, gevolgd door een box vol puzzels de keer erop. Precies zoals jij het wilt.

Op aanraden van TheDutchBeerDad hebben wij ons laatst gespeelde spel vergezeld van de Talisker 10. “Waarom deze?” Vroegen we nog. “Nou, vanwege de combinatie rokerig en iets ziltig. Een whisky met pit, maar toch elegant”, was het antwoord. Toen we laatst weer eens Azul speelden, was deze dus ook van de
partij.

En inderdaad, we kunnen de rokerigheid en het elegante zeker beamen – erg lekker!

Een gezellige avond spelletjes spelen is natuurlijk een geweldige bezigheid, zeker in combinatie met iets lekkers op tafel en in je glas. Zie hieronder een kleine sfeerimpressie van een avondje Azul onder het genot van de Talisker 10!

spelletjesavond met dobbels bij fsom

Op weg naar kerst

Op weg naar de “mooiste tijd van het jaar” (Kerstmis) zullen we onze gezellige momenten aan tafel nog
verrijken met andere tips van TheDutchBeerDad, te weten de Balvenie Doublewood of voor het ruigere werk de Big Peat! Maar een heerlijk biertje op tafel is natuurlijk ook geweldig, zodra het steeds vroeger donker wordt. Is het heerlijk om er een donker bier bij te pakken in de vorm van een mooie Stout of Quadrupel.

Geheid aangevuld met een lekker bord zoervleis. Ons recept + tips + enkele foto’s van de stoof zullen we delen in een volgende gastblog.

En benieuwd hoe lang het nog duurt tot kerst? Bezoek dan onze aftelpagina voor het aantal weken,
dagen, uren en zelfs seconden tot kerst. Met ook veel info en weetjes over de (prep)avonturen van de
Kerstman. Tot de volgende keer!

Zelf alvast wat ingrediënten in huis halen voor de ideale spelletjes avond? Check dan de Throwing burritos AZUL Verrassingsbox!

Artikel door: Louis, Dobbels.

spelletjes avond bij fsom met dobbels
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram