De grote muzikale grolsch kerst proeverij. TheDutchBeerDad voor fsom

Grolsch Kerst Proeverij | We kunnen niet naar festivals toe, evenementen zijn afgelast en zelfs een borrel met vrienden is een uitdaging met en op afstand. Een kijkje in een bierbrouwerij nemen lukt dus ook al niet, al heeft Grolsch daar een grootse oplossing voor gevonden!

Jij kunt nu voor vrijdag 18 december een geweldig event in je agenda zetten. Eindelijk weer! Dan is het namelijk tijd voor de Grote Grolsch Kerst Proeverij. Tijdens dit event komen de lekkerste speciaalbieren van Grolsch voorbij en kun je een kijkje nemen in de brouwerij die helaas als sinds maart is gesloten voor het publiek.

COVID-19 heeft een grote impact gehad op dit jaar, waarin de horeca zwaar is getroffen maar ook is er natuurlijk veel minder (bierig) vermaak dan normaal het geval is. ‘Samen het jaar afsluiten in de kroeg of een gezellige bedrijfsborrel zit er niet in dit jaar. Vanuit Grolsch willen we met zo veel mogelijk mensen het jaar toch op een gezellige manier afsluiten. Daarom organiseren we aan het einde van het jaar de Grote Grolsch Kerst Proeverij!’, vertelt Juan Pérez Nijhuis, Brandmanager Grolsch Speciaal Bier.

Eindelijk weer Live Muziek!

Ook is er eindelijk weer live muziek, in ieder geval op je scherm dan. Niemand minder dan singer-songwriter Rob Dekay zal de avond muzikaal gaan begeleiden. Je kent hem allicht van het tv programma ‘Wie is de Mol?’ of het eerdere #helpdehoreca initiatief van Grolsch.

Wederom een gaaf initiatief van Grolsch. Het is voor iedereen een lastige tijd, dus een beetje positiviteit kunnen we wel gebruiken. Zelf kan ik niet wachten om weer muziek te spelen voor een publiek, natuurlijk hoop ik dat zoveel mogelijk mensen zich aansluiten en we er een memorabele avond van kunnen maken!’. Aldus Rob Dekay.

Wie? Wat? Waar? Wanneer?

De Grote Grolsch Kerst Proeverij zal gegeven worden door Meesterbrouwer Marc Janssen. Het doel van de proeverij is vooral de gezellige sfeer creëren en uiteraard heerlijke Grolsch speciaalbieren proeven. Zo kun je vanaf nu een proefpakket speciaal voor deze proeverij samengesteld ophalen in de supermarkt en slijterij.

Het pakket bestaat uit een glas en drie speciaalbieren, wanneer je deze hebt aangeschaft ga je snel naar https://www.grolsch.nl/kerstproeverij en meld je je aan voor de proeverij van 18 december om 19.00. De drie bieren die in het pakket zitten zijn de Klassieke blonde, volle dubbel en kruidige tripel. Uiteraard zitten deze bieren in de iconische bruine beugelfles.

Guinness Book Of Records

Alhoewel Grosch Brand Manager Speciaalbier Juan Pérez Nijhuis verteld dat het niet per definitie gaat om het verbreken van een record, is het wel leuk dat die kans er misschien wel in zit!

Het is namelijk zo dat het record staat op 1264 deelnemers aan een bierproeverij. Nu we in zo’n baggerjaar zitten is het des te leuker dat de mogelijkheid zich nu aandient om dit record te verbrijzelen. Scoor dus snel je proefpakket, meld je aan en vergeet het niet gezellig te maken tijdens de proeverij op 18 december! See you there!

Artikel door: Bas de Goede / @thedutchbeerdad
Join mijn bieravonturen ook op Untappd! Let’s share!
Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

grolsch proef de kerst tijden de grote grolsch kerst proeverij op 18 december.

Lees nu alles over de kleine familiebrouwerij die in de prijzen is gevallen!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram