Brute En Geheel Vernieuwde Gameplay Voor Tekken 8 Onthuld

tekken 8 gameplay onthuld bij fsom magazine

Gaming – Tekken 8 | Gameliefhebbers over de hele wereld kunnen hun enthousiasme niet langer onder stoelen of banken schuiven, zeker niet als je fan bent van de legendarische vechtgame franchise! Met een nieuwe trailer wordt de brute en geheel vernieuwde gameplay onthuld!

Vader. Moeder. Zoon. De familie reünie zal explosief worden! Tekken 8 haalt oude littekens weer open en het eerste kijkje kun je vast nemen in de nieuwe story & gameplay teaser trailer.

Nog meer actie!

Uiteraard doen ze er binnen de franchise alles aan om de authenticiteit te waarborgen. Zo verandert er weinig in het DNA van de game, maar er gaan toch wat evolutionaire wijzigingen plaatsvinden.

Zo bveat de game bevat spannende nieuwe gameplay, dat zich dus richt op “agressieve” tactieken. Met behoud van de unieke vechtspel-identiteit van Tekken zal het spel zowel spelers als toeschouwers de spannendste ervaring uit de serie tot nu toe bieden.

Met viscerale schermschokkende aanvallen en omgevingen die zowel dynamisch als vernietigbaar zijn. De trailer belicht ook een geheel nieuw spelmechanisme genaamd het “Heat System”, dat agressieve aanvallen activeert met speciale bewegingen en verbeteringen voor de vaardigheden van elk personage.

De releasedate van Tekken 8 is nog niet helemaal duidelijk, maar na de teaser tijden The Game Awards 2022 maakte Bandai Namco bekend dat ze hopen de game in het voorjaar van 2023 te releasen.

tekken 8 gameplay onthuld bij fsom magazine

Tekken 8 krijgt opnieuw een goed verhaal!

Een verhaallijn in een Game uit de Tekken franchise lijkt misschien wat overbodig, maar dat is het natuurlijk niet! Het is juist de kracht van de game!

“Fist Meets Fate” is de dramatische nieuwe verhaallijn in Tekken 8. Wist je dat de Tekken-serie houder is van het Guinness World Record voor de langstlopende verhaallijn in videogames!? In deze game ga je verder met de tragische saga van de Mishima- en Kazama-bloedlijnen en hun wereldschokkende vader-zoon gevechten. Deze nieuwste saga begint waar de vorige titel eindigde, met een wereld die diep in de verwoestende oorlog tussen Kazuya Mishima en Jin Kazama zit.

Na een schijnbare nederlaag van Kazuya wordt Jin geconfronteerd met zijn eigen lot. Zijn moeder, Jun Kazama, is terug in Tekken 8 om het tij te keren in deze bloedvete. In de trailer kon je ook al zien dat er populaire personages terugkeren zoals, Paul Phoenix, Marshall Law, Lars Alexandersson en Jack-8. Ben je vergeten hoe bruut Tekken 7 was? Check dan de Tekken 7 review van onze redactie!

De animaties en personages zijn voor Tekken 8 vanaf de grond opnieuw opgebouwd om zo het maximale uit resultaat uit de huidige generatie consoles te halen, iets wat de fans wederom zullen waarderen! Wij gaan uiteraard aan de slag zodra we Tekken 8 in handen hebben. Jij ook? Uiteraard wil je deze game gaan spelen met de Logitech G Fits Earbuds!

Artikel door: Joshua

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

1 reactie

  1. […] streamt, wordt alles wat je zegt luid en duidelijk gehoord. Je las vorige maand bij ons al over de brute en geheel vernieuwde gameplay van Tekken 8! Hoe vet is dat, om dit te kunnen spelen met deze earbuds van Logitech […]

Reacties zijn gesloten.

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram