Logitech G Fits Dé Earbuds Voor Echte Gamers!

de earbuds voor gamers logitech g fits bij fsom magazine

Logitech G FITS | Daar zijn ze dan eindelijk, de allereerste oordopjes om te gamen! Logitech G is een merk van Logitech dat werkt aan het vernieuwen van gametechnologieën en apparatuur. De aankondiging van vandaag over de Logitech G FITS was dan ook te verwachten!

“Dit zijn de eerste op maat gemaakte oordopjes voor gaming”, zegt Ujesh Desai, Vice-President en General Manager van Logitech Gaming. “Druk gewoon op een knop en onze Lightform-technologie geeft je een oordop die zich perfect in je oor vormt. We combineren dit met onze draadloze LIGHTSPEED-dongle om je een draadloze oordop te geven met echte gaming-grade prestaties.”

Logitech G Fits like a charm!

Net als vingerdrukken zijn oren uniek, ieder mens is net een beetje anders en dat is maar goed ook. Helaas is daardoor de term ‘one size fits all’ eentje om van te kotsen als je het mij vraagt. Dat gaat niet op voor schoenen, T-shirts en fietsen. Dus zeker niet voor oordopjes!

Met behulp van de custom mold-rechnologie, past de Logitech G Fits perfect. Altijd! De meeste oordopjes zijn er in een paar maten, of dus zo’n maffe ‘one size fits all’, maar verder dan dat gaat het niet. Met de Logitech G FITS en zijn gepatenteerde Lightform-technologie kun je als gamers heel eenvoudig en in slechts 60 seconden een aangepaste pasvorm op maat krijgen.

Met behulp van Lightform en de Logitech G FITS mobiele app worden een aantal ingebouwde LED’s geactiveerd, die de met gel gevulde oordopjes verharden naar de contouren van elk oor. Zo past het oordopje perfect en valt deze niet uit. Dat is tijdens het gamen toch cruciaal! Daarnaast is het ook nog zo, dat het geluid perfect is!

Naast comfort, pasvorm en passieve ruisonderdrukking leveren de Earbuds een vol, warm en gedetailleerd geluid met een hele mooie, diepe en krachtige bas. Met de Logitech G FITS-app hebben gamers toegang tot EQ’s die zijn geoptimaliseerd voor FPS- of RPG-games, muziek, podcasts, Bass Boosts en meer- of ze kunnen hun eigen EQ-instellingen fijn afstellen.

Voor heldere in-game communicatie bevat ieder oordopje twee ingebouwde beamforming-microfoons. Wanneer je dus met vrienden speelt of streamt, wordt alles wat je zegt luid en duidelijk gehoord. Je las vorige maand bij ons al over de brute en geheel vernieuwde gameplay van Tekken 8! Hoe vet is dat, om dit te kunnen spelen met deze earbuds van Logitech G!?

logitech g fits de earbuds voor gamers bij fsom magazine

Waar kun je ze scoren?

De Logitech G FITS Earbuds zijn vanaf deze maand verkrijgbaar bij Coolblue, Fnac en natuurlijk via Logitech zelf verkrijgbaar.

Artikel door: Bas

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram