Bière du Soir voorproef editie ontleden met ‘Moon Loves Food’

grand prestige vatgerijpt fsom magazine met moon loves food

Vatgerijpt | Ook dit jaar is er weer een prachtige Hertog Jan Grand Prestige vatgerijpt uitgekomen. De brouwerij uit Arcen pakt er uiteraard groots mee uit en niemand minder dan Monica Etman, die jullie ook wel kennen als ‘Moon Loves Food’ deelt haar smaakbeleving met ons!

Wil jij nog even een terugblik zien van de Grand Prestige Vatgerijpt van vorig jaar? Check dan het artikel hieronder waarin Bas / TheDutchBeerDad de ‘Paradox van Zoet‘ gaat ontleden.

Hertog Jan Grand Prestige Vatgerijpt 2022 door ‘Moon Loves Food’

Chocolade liefhebbers opgelet!

Hertog Jan lanceert op 28 september de zesde editie van het exclusieve Grand Prestige vastgerijpt. Ze hebben zich dit jaar laten inspireren door Franse, bourgondische smaken en het wordt natuurlijk gerijpt op verschillende houten vaten uit Frankrijk! 

Daarom neem ik je mee op avontuur met de smaken in combinatie met een grand prestige .👌 Want de brouwerij uit Arcen komt ook dit jaar weer met een prachtige voorproef editie. In deze editie hebben ze ervoor gekozen om heerlijke bonbons te maken die, mogelijk, passen bij de vatgerijpt serie van dit jaar!

Ik zet ze even op een rijtje inclusief de smaaksuggesties.  

Calvados – in combinatie met de Calvados proef je meer appel, romige van de appel.

Cognac – Deze smaak bleef helaas wat achter want de amandel proefde je niet maar wel goed de cognac. 

Bordeaux Merlot – Hierbij proef je juist meer het rode fruit.

Armagnac – De krenten komen mooi naar boven, donkere chocola en wat bitterheid.

Ook dit jaar is er weer een prachtige Hertog Jan Grand Prestige vatgerijpt uitgekomen. Niemand minder dan Moon Loves Food neemt een voorproef

Persoonlijk ben ik heel benieuwd hoe deze smaken zich hebben gevormd in de fles! 😍 Daarnaast kun je deze smaken ook goed combineren met een kaas, denk bijvoorbeeld aan Manchego of een zachte blauwe schimmelkaas. Heerlijk bourgondisch genieten met de Bière du Soir is gegarandeerd!

Naar welke smaak kijk jij uit om te proberen? Laat het vooral even weten door mij te volgen op Instagram.

Artikel door: Monica Etman – Monica Loves Food.

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

1 reactie

  1. […] in dit artikel de vatgerijpt smaakbeleving van Monica Etman, die jullie ook wel kennen als ‘Moon Loves Food’, van de voorproef editie van de Hertog […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram