All You Need Is Love (Ale)

Liefdesbier van Lowlander bij HEMA. FSOM Magazine

Liefdesbier | Nadat botanische bierbrouwer en Hema de handen ineen sloegen voor het succesvolle tompouce bier. Is er opnieuw een flirt ontstaan waaruit een lustopwekkend liefdesbier is ontstaan.

First of all. Het maakt mij niet zoveel uit of je het bier wel of niet lekker vond, maar het tompouce bier was natuurlijk gewoon een doorslaand succes. Daarom is het ook niet vreemd dat Lowlander en Hema opnieuw de handen ineens slaan voor een heel bijzonder liefdesbier!

Hét liefdesbier van de winter of love!

De Lowlander Love Ale zal opnieuw exclusief te koop zijn bij HEMA, verderop in dit artikel komen we ook de verkoopprijs tegen. Het gaat namelijk eerst om de smaak! Bij het brouwen van dit bier hebben ze rekening gehouden diverse facetten die invloed hebben op je gemoedstoestand. Zowel lichamelijk als geestelijk!

Het bier is namelijk gebrouwen met een speciaal kruid. Dit is een eeuwenoud aromatisch kruid dat bekend stond om haar dromerige en gelukzalige werking. Mede hierdoor is het bier niet alleen erg fruitig, maar ook onweerstaanbaar lekker. Althans dat beloofd de brouwer! Ik ga hem natuurlijk zo snel mogelijk proeven om te ondervinden of ze gelijk hebben. En een dromerige werking klinkt sowieso al erg goed!

Het liefdesbier aka de Love Ale, is een ale met 5% alcohol. En naast de stimulerende en liefdevolle voordelen dat dit bier heeft, gaat ook 1% van de totale opbrengst naar het WNF. De ijsbeer op het etiket is een kleine verwijzing naar de bedreigde diersoorten die WNF in bescherming neemt.

Nadat botanische bierbrouwer en Hema de handen ineen sloegen voor het succesvolle tompouce bier. Is er opnieuw een flirt ontstaan waaruit een liefdebier is ontstaan. 
FSOM met thedutchBeerdad!

Maar ehh, wat zit er in het liefdesbier?

“De verschillende kruiden, specerijen en fruit zorgen niet alleen voor een natuurlijk lekkere, verfrissende smaak , maar bewijzen ze ook wat voor bijzondere, lustopwekkende werking ze kunnen hebben. Om de liefde te vieren, onderzochten we verschillende botanicals die voor vlinders in de buik zorgen. Al snel stuitten we op een mooie combinatie van natuurlijke afrodisiaca die niet alleen onweerstaanbaar lekker smaken, maar ook nog eens zorgen voor wat extra stimulans.” – Frederik Kampman, Lowlander.

In dit bier zitten aardbeien, het symbool van Venus. Ze is de godin van verlangens en de liefde. De godin van schoonheid en seks. Door de vele antioxidanten die de aardbei naast vitamientjes rijk is, wordt de aanmaak van oestrogeen extra gestimuleerd. Dit is een mooi pluspunt voor je seksleven!

De roos zit verwerkt in het bier en dat is natuurlijk een liefdesymbool van formaat. De roos is onmiskenbaar verbonden met Valentijnsdag en de toevoeging hiervan geeft een sensueel kruidige en bloemige toets aan het bier. Het laatste liefdevolle ingrediënt is de damiana. Dit is het kruid dat we al eerder benoemde. Door het toevoegen van deze fascinerende botanical heeft het bier een scherpe en verwarmende smaak.

Waar kan ik hem scoren?

Wil jij dit liefdesbier nou ook proeven. Dan kan dat vanaf ergens in februari, uiteraard is het liefdesbier van Lowlander wederom exclusief verkrijgbaar bij HEMA voor de prijs van €2,50. Niet duur voor zo’n intens liefdevol biertje!

Uiteraard gaan we dit bier ook snel proeven met de redactie van FSOM, als dat maar goed gaat!

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad
Join mijn bieravonturen ook op Untappd en Instagram! Let’s share!
Wil jij weten wat een West Coast IPA is? Lees dan vooral het artikel ‘Wat is een West Coast IPA?’

Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer! Iedere donderdag een nieuwe aflevering van ‘Wat Proeven We Vandaag?’.

Nadat botanische bierbrouwer en Hema de handen ineen sloegen voor het succesvolle tompouce bier. Is er opnieuw een flirt ontstaan waaruit een liefdebier is ontstaan. 
FSOM met thedutchBeerdad!

Scoor gelijk de bieren van Flying Dutchman met een dikke kortingscode!
Met de code ‘FSOM10’ scoor je de Flying Dutchman bieren met 10% korting.
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram