Word Jij De #Haardvuurheld van deze Winter

#haardvuurheld op de gitaar met het haardvuurboekje bij fsom

#Haardvuurheld | De herfst is begonnen en de koudere dagen verdrijven meer en meer de nazomerse warmte van de afgelopen dagen. Het ritselen van blaadjes in de wind en de bruine kleuren die het landschap betoverend mooi maken, is het signaal om het binnen sfeervol en gezellig te maken.

Wanneer de zomer voorbij is, maken wij ons huis klaar om gezellig te maken. Letterlijk. Alles opruimen, zomerspullen weg, her en der wat klussen, schilderwerkje hier en een deurpostje daar. Maar wat misschien nog wel veel belangrijker is… Dat is natuurlijk de gezelligheid met de mensen om je heen!

#Haardvuurheld

De avond valt al vroeg in de middag. De kale takken van de in de wind wiebelende bomen ritselen tegen elkaar aan en de spetters regen kruipen over het raam naar beneden. Buiten is het guur en koud en de kou in huis is iets wat je kwelt. Daarom is het tijd voor de #Haardvuurheld!

Een slecht rijmpje misschien, maar wel waar! Maak het binnen gezellig, zet dat haardvuur aan en kom er gezellig bij zitten. Als ultieme cadeautip voor de koude dagen hebben wij het leukste haardvuurboekje voor je!

haardvuurheld op de gitaar bij fsom magazine

Het vervolg op #kampvuurheld van Aart Lameris, #Haardvuurheld, is nu verkrijgbaar en staat weer bomvol te gekke songs. En mocht je bij het lezen van de vorige alinea denken, ik heb helemaal geen open haard. Vrees niet! Bij het boekje ‘Word een #Haardvuurheld op de gitaar!’ krijg je namelijk een heel vet haardvuur voor op je TV! (Met geluid! ;-))

Music Is Life

De hashtag ‘MusicIsLife’ is een prachtige, maar daarnaast is Muziek natuurlijk ook verantwoordelijk voor gezelligheid en werkt het altijd sfeerverhogend. Om geheel in sfeer van het haardvuur te genieten van de donkere dagen, staan er in het nieuwe boek van Aardt Lameris 20 songs om heerlijk akoestisch te spelen bij het haardvuur.

Met deze twintig songs wordt jij de absolute #haardvuurheld natuurlijk! Om te oefenen zit er bij iedere song een instructievideo, zo kun jij perfect voorbereid beginnen aan jouw missie om de #haardvuurheld van je vriendengroep of familie te worden. Niet alleen Marcus Mumford gaat solo, maar jij ook!

Wij trekken onze warme sokken aan, bestellen Het Haardvuurboekje en gaan aan de slag. Jij ook? Gebruik dan natuurlijk #Haardvuurheld op je Socials en geniet van die heerlijke en gezellige momenten tijdens de donkere dagen.

Artikel door: Joshua

Dit artikel is de aftrap van onze cadeau tip campagne voor dit najaar. Hierin verzamelen wij de tofste ideeën om cadeau te doen, of natuurlijk gewoon lekker voor jezelf aan te schaffen. Door deze producten via onze link te kopen, ontvangen wij een klein percentage commissie over het aangeschafte product. Hiermee kunnen wij onze website onderhouden en de diensten verbeteren. Meer vragen hierover? Of heb jij een tip of idee, laat het ons weten en mail naar info@fsom.nl

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram