Veilig op Vakantie dankzij het goede doel!

Veilig op Vakantie dankzij het goede doel!

8 juli 2023 Uit Door Joshua di Regalo

Veilig op Reis | De vakantieperiode sis nu toch echt wel begonnen en we trekken er met z’n allen op uit. Volgepakte auto’s, beladen caravans en volgestouwde camper. Bedenk het maar en een Hollander gaat ermee op reis. Maar het is wel belangrijk om veiligheid in acht te nemen en te houden, doe jij voordat je op vakantie gaat wel eens een extra check voor je auto?

De komende weken trekken veel Nederlanders met een volgeladen auto eropuit naar hun vakantiebestemmingen in binnen en buitenland. De garageformule CarProf wil extra aandacht voor een veilige vakantiereis en haalt met haar leden in het eerste half jaar van 2023 € 24.777,- op voor Fonds Slachtofferhulp en Veilig Verkeer Nederland.

Dit hebben ze onder andere gedaan door een leuk Doeboek voor Kids uit te brengen!

De volgende generatie voor veilig op reis!

Een auto in optimale staat, dankzij een Zomercheck en vakmanschap in de werkplaats, is niet voldoende. De verkeersveiligheid hangt ook samen met de automobilist. “Door het aanbieden van een Kids Doeboek, het delen van tips in een uitzending bij Traffic Radio én met onze jaarlijkse donaties aan deze twee goede doelen willen we extra bijdragen aan de veiligheid in het verkeer”, aldus Marketing Manager Ivar Camps van CarProf. 

veilig op reis

Generaties groeien ermee op: voor kinderen een boekje vol vermaak voor onderweg. Ivar Camps: “Die spelletjes zijn niet alleen leuk, het houdt kinderen ook zoet en zo de bestuurder beter gefocust op de weg.” Met dat doel biedt CarProf nu haar klanten een eigen en extra dik Kids Doeboek. In een geheel nieuw jasje. Met vijftig pagina’s vol puzzels, spelletjes, moppen en verhalen voor kinderen onderweg. Plus educatieve verkeersspelletjes en afspeellijsten van muziek voor zowel ouders als kinderen.

Dat is natuurlijk niet alles!

Rob Stomphorst, woordvoerder van Veilig Verkeer Nederland, is trots op de samenwerking met CarProf en verwijst naar de recente cijfers van het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS): “Het aantal verkeersdoden in Nederland heeft in 2022 het hoogste niveau bereikt in vijftien jaar tijd. Deze cijfers zijn dus ver buiten de trend, dat is echt verontrustend. Het zijn gewoon twee volle Boeings aan verkeersslachtoffers. Aandacht en actie voor verkeersveiligheid is dan ook cruciaal.” CarProf geeft invulling aan dit thema door het mede uitdragen van campagnes als ‘MONO’. Daarnaast draagt het netwerk ook financieel bij. Zo doneren alle ruim 120 CarProf autobedrijven in Nederland bij elke uitgevoerde APK € 0,50 aan Fonds Slachtofferhulp en Veilig Verkeer Nederland.

Artikel door: Joshua

Please follow and like us: