So This Is The Famous Suicide Squad!?

So This Is The Famous Suicide Squad!?

3 maart 2021 0 Door Bas de Goede

The Suicide Squad | How Did They Do That? I think it’s gonna surprise people! Dit zijn slechts enkele teksten waarmee ze de bij Comic con de eerste sneak peak gaven… Maar kloppen ze ook?

The Suicide Squad Cast

Idris Elba, Viola Davis, Jai Courtney, Peter Capaldi, Nathan Fillion, Michael Rooker, Joel Kinnaman, Margot Robbie, John Cena, Sean Gunn, Taika Waititi, David Dastmalchian, Storm Reid, Alice Braga, Pete Davidson…

Dit zijn niet de minsten, maar wat vooral opvalt is de afwezigheid van Will Smith. Veel fans hebben hun ongenoegen hierover geuit en de vraag is dan ook in hoeverre ze Will uiteindelijk echt gaan missen. Want, zeg nu zelf. Idris, Margot en John zijn toch ook gewoon badass!

The Suicide Squad Teaser Trailer

James Gunn is de director bij van The Suicide Squad en het meest opmerkelijke is toch wel dat hij nog altijd werkt aan een full trailer. Wel geeft hij aan bijna klaar te zijn, dit lijkt dan weer synchroon te lopen met het in elkaar knutselen van de film zelf die voor augustus van dit jaar op de planning staat.

The Suicide squad gaat een soort prequel van de film uit 2016 worden. Je gaat dus een hoop bekende gezichten tegenkomen, maar met John Cena is er bijvoorbeeld ook een nieuwe held toegevoegd. Al ziet hij er in deze sneak peaks nog een beetje als een uit de kluiten gewassen Power Ranger uit.

De film is een aanvulling op het DC Extended Universe en de officiële release is op 16 augustus 2021. Vanuit deze film komen er uiteraard ook weer diverse spin-offs, denk bijvoorbeeld aan The Peacemaker met nieuwkomer John Cena. Deze serie wordt dan ook weer geregisseerd door James Gunn en staat in de agenda van HBO voor januari 2022.

James Gunn is een druk man!

Naast de producties die we hier al eerder benoemde, is James Gunn verder ook nog een drukbezet man. Er gaan geruchten rond dat de enige reden voor het uitblijven van een Suicide Squad full trailer is zijn tijdsinvestering in de voorbereidingen van Marvels’Guradians of The Galaxy deel 3!

Toch moeten we James op het hart drukken dat het nu wel echt tijd gaat worden voor een full trailer. Uiteraard houden we je bij FSOM op de hoogte! Meer filmnieuws check je hier!

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad
Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Please follow and like us: