Resident Evil: Welcome to Raccoon City

Raccoon City | Umbrella Corporation, Zombies, Games, Films, Animatie serie, Netflix, Raccoon City, Mila Jovovich, Alice, Leon, Claire, Chris. Dit zijn allemaal namen of termen die je direct of indirect in lijn kunt zetten met Resident Evil. Iets wat ooit als een zombie survival game begon is uitgegroeid tot wellicht de grootste zombie franchise ooit. Maar na een reeks succesvolle games, een animatie serie en een reeks film (waarvan ze niet allemaal even goed waren) is het tijd om Resident Evil opnieuw naar het witte doek te brengen. Welcome to Raccoon City!

Welcome to Raccoon City

Na de reeks van films met Mila Jovovich in de hoofdrol is het tijd om het roer om te gooien. Nieuwe cast, nieuwe crew, dezelfde Resident Evil. De eerste trailers zijn ondertussen verschenen en deze weet het bloed flink op te pompen! Nadat vorige week de trailer officieel al versceheen is er nu ook een Internationale Trailer uitgekomen die nog net even meer laat zien, net meer knalt en meer zombies bevat. En meer is altijd beter! Gaan jullie op 24 november mee naar de bioscoop?

Trophies

Artikel door: Peter van de Velde / @dutchplaystationgamer / @fsomwhiskyguy
Volg FSOM Magazine op Instagram en Facebook!

Rocktober 2021 gaat bijna beginnen en wij gaan onze content daar een beetje op aanpassen. Hoe? Dat lees je in dit artikel. Check it out! Lees er alles over bij FSOM!

Meer DutchPlayStationGamer

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin
Måneskin ook in Nederland groot succes!
Ghostbusters: Afterlife (I Ain’t Afraid of No Ghost)
Van nul naar Mudmasters 2021!
Rocktober 2021 komt snel dichterbij!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram