Injecteer en Marineer

Injecteer en Marineer

13 maart 2021 0 Door Bas de Goede

Marinade Injector | Dat ik verzot ben op lekker eten schuif ik niet op stoelen en banken, maar het zelf klaarmaken van dit eten vind ik minstens net zo leuk. Ik probeer altijd zo hoog op mogelijk op smaak te koken, bakken en braden. Dit kun je realiseren met kruiden en marinades, maar ook het aanbrengen of toepassen hiervan is van belang. Daarom kies ik voor het injecteren van je marinade!

Een injectiespuit voor marinade is de uliteme manier om aan bijvoorbeeld je vlees, kip of ander gevogelte smaak toe te voegen die anders alleen aan de buitenkant zit. Met een goede marinade kan het best wel eens zijn dat je genieten en extra genieten van elkaar kunt gaan onderscheiden.

Het voorjaar is begonnen en dus gaat bij ons de bbq binnenkort weer zeer regelmatig aan. Hou vooral FSOM in de gaten voor de lekkere dingen die ik samen met jullie ga bereiden!

Je kent misschien de Point Virgule Marinade injector al wel wanneer je verzot bent op injecteren en marineren. Het grote nadeel van deze spuit is de prijs en hij is zelden beschikbaar. Nu zijn er uiteraard voldoende alternatieven, maar ik ben er eentje tegengekomen die mij in het bijzonder goed kan bekoren.

Marinade Injector

Met de Barbecook Marinade Injector kun je super easy je vlees injecteren met marinade, wijn, bier, whisky of een kruidenmengseltje. Juist door de extra lange spuit van deze Marinade Injector kun je heel gericht en ook dieper in je stukje vlees, kip vis of gevogeltje je marinade kwijt.

Je eten nog smaakvoller maken als jij al doet kan haast niet. Maar toch hebben we met de marinade injector leuke tip voor je!

Het injecteren van een marinade maakt gebraad bovendien extra sappig en mals. De smaak dringt mooi door tot de kern wat bij traditioneel marineren vaak niet het geval is. Ook verkort je de marinade tijd aanzienlijk! Dus het scheelt ook nog eens tijd!

Dit is helemaal GRATIS en voor niets mijn tip om komende zomer je vlees, vis en nog veel meer te injecteren en ook van binnenuit meer smaak te geven. Dit mag natuurlijk ook in het voorjaar, najaar of de winter 😉 De Barbecook Marinade Injector scoor je voor slechts €8,50!

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad
Food & Drinks are my passion!
Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

The Flying Dutchman Nomad Brewing Company logo en kortingscode op fsom door thedutchbeerdad
pluk de kaas op fsom
Please follow and like us: