hoppy weizen uit het hoge noorden bij fsom

Hoppy weizen | Het is alweer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘Wat Proeven We Vandaag?’ op ons Youtube kanaal ‘FSOM tv’. In deze aflevering gaat Bas een hoppy weizen uit het hoge noorden proeven, want wat ons betreft kan een weizen altijd ingeschonken worden!

De Hoppy weizen die centraal staat in de aflevering van vandaag is gebrouwen door ‘From The North Brewing‘. Een brouwerij uit het Drentse Roden waar men het Viking Thema heeft omarmt. Het nieuwste bier van deze brouwerij draagt de prachtige naam ‘Across the rainbow bridge’. Deze naam is gebaseerd op de brandende regenboog brug die Midgard (de aarde) en Asgard het rijk van de goden verbind.

De rainbow bridge wordt bewaakt door Heimdall. De Vikingen geloofde dat hij gras kon horen groeien en minder slaap nodig hebben dan een vogel. Uitkijken met oversteken dus!

Wat Proeven we vandaag?

We gaan vandaag alleen niet het meest recente bier proeven, maar de Hoppy weizen. Gewoon omdat we daar zin in hebben. Bekijk hieronder de aflevering van de Hoppy weizen.

From The North is begonnen op een koude winterdag eind januari in 2017. Toen is het startschot gegeven voor een nieuw avontuur. Geboren uit de liefde voor bier, het oude ambacht en familie zijn Joop, Lars en Wietse begonnen om hun eerste eigen bier te ontwikkelen. Inmiddels hebben ze drie bieren uitgebracht en zijn ze er klaar voor om als echte Vikingen de wereld te veroveren.

De bieren van From The North Brewing scoor je onder andere bij Van Erp Dranken te Roden.

Artikel door: Joshua

Wil jij weten wat een West Coast IPA is? Lees dan vooral het artikel ‘Wat is een West Coast IPA?’

Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer! Iedere donderdag een nieuwe aflevering van ‘Wat Proeven We Vandaag?’.

In de allernieuwste aflevering van Wat Proeven we vandaag, proeft TheDutchBeerDad een bijzondere Hoppy weizen van From The North brewing.  Scoor gelijk de bieren van Flying Dutchman met een dikke kortingscode!
Met de code ‘FSOM10’ scoor je de Flying Dutchman bieren met 10% korting.
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

1 reactie

  1. […] Heineken Silver gaat onder meer de samenwerking aan met het vorige week aangekondigde Sensation op 2 juli 2022 in de Johan Cruijff ArenA. Wil je nog meer lezen en bekijken over heerlijke voorjaarsbieren,, Check dan het artikel over de Hoppy weizen uit het hoge noorden! […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram