Een kijkje achter de schermen in The Skywalker Saga video!

the skywalker saga fsom magazine

The Skywalker Saga | De evolutie van de Lega Start Wars games hebben de afgelopen jaren een vogelvlucht genomen. En nu kunnen we een kijkje achter de schermen nemen bij dit hernieuwde verhaal in deze legendarische saga met een tikje humor!

Als we het over The Skywalker Saga hebben, dan hebben we het toch zeker over één van de meest ambitieuze game reeksen binnen het Lego universe. Het kan ook eigenlijk niet ander wanneer Warner Bros, TT Games, Lego Group én Lucasfilm Games de handen ineens slaan.

The Skywalker Saga

Voordat we dat kijkje achter de schermen gaan nemen, pakken we even de release date erbij. Op 5 april 2022 komt Lego Star wars: The Skywalker Saga uit voor de Playstation 4 & 5, Nintendo Switch, Pc, Xbox Series XS en Xbox One consoles.

Spelers die als early bird het spel digitaal vooruit bestellen, ontvangen als eerste toegang tot het Trooper personagepakket. Het pakket is minimaal een maand beschikbaar vanaf de dag van de release. Het pakket is een maand na de release beschikbaar voor spelers die de Character Collection kopen (een seizoenspas met verschillende personagepakketten), maar is ook los verkrijgbaar.

De digitale versie van het spel bevat tevens de klassieke Obi-Wan Kenobi™ als speelbaar personage. Hij is niet afzonderlijk verkrijgbaar. De fysieke versie van de Deluxe Edition bevat een exclusieve LEGO Star Wars-minifiguur: Luke Skywalker met blauwe melk.

Het kijkje achter de schermen

In de video op het YouTubekanaal van Warner Bros krijgen we een uniek kijkje achter de schermen.

https://www.youtube.com/watch?v=ADJk9Du36ds

Artikel door: Bas

Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Lees het volledige verhaal over OlliOlliw World bij
FSOM Magazine!

let's play olliolli world en lees er alles over bij fsom magazine
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram