Binnenkort op Netflix: De leukste slechte film!

de liefde deel twee bij fsom magazine

De liefde | Tromgeroffel alstublieft! Binnenkort is de leukste slechte film te zien bij Netflix, zet 20 mei maar vast in je agenda, want dan kun je alvast popcorn inkopen.

Wanneer we het over de leukste slechte film hebben, dan doelen we natuurlijk op F*ck de Liefde deel 2! Na het daverende succes, althans op het feel good niveau, kunnen alle Netflix abonnees alvast een avondje vrij plannen op 20 mei. De popcorn in de magnetron en snel de wijn ontkurken of je biertje doppen.

F*ck de liefde!

Toen het eerste deel van F*ck de liefde uit kwam, was deze in de beginnen alleen te zien op het witte doek. Vrij lang zelfs, waardoor de film relatief laat op een streamingdienst te zien was. Voor deel twee geld dit gelukkig niet, deze knalt rechtstreeks door naar Netflix en wordt daarmee de allerleukste slechte film die je vanaf 20 mei op Netflix kunt zien.

Deel 1 vonden wij namelijk dramatisch slecht, maar wel vermakelijk! In het eerste deel van F*ck de Liefde volgen we drie liefdesverhalen die uiteindelijk harmonieus samensmelten. Lisa zit midden in een scheiding ze zit er eigenlijk helemaal doorheen. Haar vriendinnen besluiten daarom om haar mee te nemen naar Curaçao. Hier ontmoet ze de knappe wereldreiziger Jim die haar weer laat genieten van het leven en precies de juiste snaar lijkt te raken.

Haar ex, Jack, geniet ondertussen met volle teugen van het single leven. Eigenlijk iets te hard, want hij belandt in bed met Cindy. Bo, de zus van Cindy, is al tien jaar getrouwd met Said. Wanneer hij zijn baan verliest en dit geheim houdt voor zijn vrouw begint zij met de seconde achterdochtiger te worden. Etc. Etc. Voldoende ruimte om een leuke film van te maken, die vermakelijk overkomt en ook geen moment stil valt.

F*ck de liefde, alweer!

In deel 2 van F*ck de Liefde keert Lisa naar Nederland nadat haar relatie is stukgelopen. Lisa’s oma is ook nog eens overleden en dat zorgt voor veel bverdriet. Op de uitvaart vertelt Kiki aan Lisa dat ze gaat trouwen. Over een prachtige timing gesproken!

Maar voordat er getrouwd kan worden, moet er natuurlijk een vrijgezellenfeestje gevierd worden. En omdat dit een film vol clichés is, gaat Kiki samen met Lisa en Angela naar Ibiza. De vakantie loopt natuurlijk totaal anders dan gedacht: Angela belandt tijdens de eerste nacht gelijk in bed met Javier (oeps!), die niet blijkt te zijn wie ze dacht dat hij was. (O jee!)

Lisa begint de gladde en perfecte Noah, een oude vlam uit haar jeugd, leuk te vinden. Maar dan duikt dé ex (Jim natuurlijk!) uit het niets op en verklaart haar de liefde. Wat een gedoe zeg! Het hele verhaal is zo cliché als maar kan, maar wij gaan er wel gewoon lekker voor zitten wanneer de film vanaf 20 mei te zien is op Netflix.

Naast de bekende cast, zijn ook Kraantje Pappie en Anouk Maas onder andere toegevoegd aan de cast. Vooral de rol van Kraantje (Alex) gaat een leuke toevoeging voor de film worden!

Kraantje Pappie in F*ck de liefde deel twee. Lees er alles over op fsom.nl

Nu al zin om te streamen? Bekijk dan het actuele aanbod van Netflix! Meer over films en series lees je natuurlijk in onze rubriek Fifty shades of Movies & Series!

Artikel door: Bas

Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Klik op het plaatje en scoor de bieren van The Flying Dutchman met korting! NIX18!

De liefde! Tromgeroffel alstublieft! Binnenkort is de leukste slechte film te zien bij Netflix, zet 20 mei in je agenda!  Lees er alles over bij FSOM Magazine.
Scoor gelijk de bieren van Flying Dutchman met een dikke kortingscode voor tijdens de film!!
Met de code ‘FSOM10’ scoor je de Flying Dutchman bieren met 10% korting.
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram