2021 Wrapped! Spotify does it again!

2021 Wrapped | Het jaar 2021 is weer bijna voorbij en de eerste tekenen van de winter worden langzaam zichtbaar. Dat betekent dat we weer Sinterklaasfeest gaan vieren, ons langzaam maar zeker opmaken voor de kerstdagen, en oud en nieuw voor de deur staat. Een maand vol gezelligheid! Maar het betekent ook het einde van weer een jaar! Een bewogen jaar mogen we wel zeggen. Maar ook een zeer muzikaal jaar. En daar helpt Spotify ons een handje bij. Het is tijd voor 2021 Wrapped!

De donkere wintermaanden

Het jaar loopt op zijn laatste adem. De eerste dag van de laatste maand is zelfs alweer verstreken en de dagen worden korter en korter met dinsdag 21 december als kortste dag van het jaar. Daarna gaan we gelukkig de goede kant weer op! Maar gevoelsmatig zijn alle dagen tot maart gewoon kort en daarom is het van groot belang om het licht in huis te halen. Gezelligheid kent geen tijd zullen we maar zeggen en daarom maken we ons gewoon op voor een leuke en gezellig maand. Maar hoe gaan we dat dan precies doen? Nou, daar heb je je onbewust het hele jaar al mee bezig gehouden! Want of je nu gaat gourmetten met de kerstdagen, de schaatsen onder gaat binden en de kou op het ijs gaat trotseren, een ding bind ons allemaal. En dat is MUZIEK!

Voorbereiding

Ja, muziek is een bindende factor voor ons allemaal. Of je nu helemaal los gaat op de nieuwe rockplaat van de Foo Fighters, je helemaal weg kunt dromen bij John Mayer of juist helemaal los wilt gaan op de laatste hardstyle track, er is voor ieder wat wils! Muziek maakt je vrolijk, kan lekker de tranen eruit trekken of zorgt ervoor dat je toch net genoeg energie hebt om de woonkamer toch nog even te poetsen.

Maar we hebben het hier over de voorbereiding van een lijst die je de wintermaanden door gaat krijgen. En dan heb ik het, hoe kan het ook anders met zo’n titel, Spotify! Want Spotify 2021 Wrapped staat voor een ieder klaar en daarin weet Spotify weer heel leuk vast te leggen wat je favoriete artiesten waren, welk nummer je op repeat had staan en welke genres je helemaal in op kon gaan. Kortom, je bent je ultieme playlist voor de wintermaanden al het hele jaar aan het voorbereiden! Nice job!

Mijn 2021 Wrapped

Iedereen heeft natuurlijk een eigen playlist gekregen van Spotify maar het is soms ook wel eens leuk om in de lijst van een ander te kijken. Zeker als je (veel) muzikale overeenkomsten met elkaar hebt! Mijn meest geluisterde track op Spotify is veruit Last Train Home van John Mayer! Met een totaal aan listens van 248 keer is het wele en track die mij aanstond zullen we maar zeggen.

Maar dat Spotify een Wrapped heeft per persoon is heel erg tof maar wij hebben als FSOM onze eigen Wrapped playlist gemaakt! En die willen we jullie natuurlijk niet onthouden. Dit is waar drie extremen samen komen in een lijst.

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram