Waarom Famke meer Youtube abonnees heeft dan Frank…

Frank Sinatra op FSOM

Het nieuwe jaar is begonnen en na de jaarwisseling begint iedereen weer vol met frisse energie aan alle goeie voornemens. Die positieve vibe wil ik niemand afnemen. Maar als vader van een paar prachtige dochters, wil ik toch even wat kwijt…

Waarom Famke Louise meer YouTube abonnees heeft dan Frank Sinatra is geen vraag waar ik ’s Nachts van wakker lig, maar ik denk dat het wel iets is waarvan we wakker zouden moeten liggen….

Bij Fsom houden we net zoveel van een bad girl als van een good girl…
Hoe heter, hoe stouter, hoe beter?
Ik weet het nu even niet meer!
Ik ben even een klein beetje in de war.
Of word ik soms gewoon langzaam; of juist erg snel oud!?

Nog niet eens omdat ik Famke een enorm rare snuiter vindt, niet omdat ze praat over
“Me Monnie” terwijl ze 17 is en nog niet eens haar eigen zorgverzekering hoeft te betalen. Wanneer 80% van Nederland zich buigt over de polissen van 2018 en zich afvraagt waarom ze nou ook alweer een eigen risico hebben van een half maandsalaris, en onze kleine grote vriendin Famke vraagt zich af of ze een Bentley of een ijsje moet gaan kopen.

Is er iets mis met mij? Dat ik me afvraag waarom dit kan, sterker nog waarom dit zo enorm succesvol is dat mijn chicky Famke gewoon 5x zoveel YouTube abonnees heeft als Mister Sinatra himself.
Dat de teller van Famke tijdens het schrijven van dit blogje op bijna 350.000 Instagram volgers staat en Frank is blijven steken op een kleine 40.000.

Frank Sinatra zou zijn eigen hoed opeten als hij dit wist, in de tijd dat hij het evenbeeld van God was en de slipjes hem om de oren vlogen. Menig huisvrouw toch even haar bezem met snoer in de hoek gooide en even met haar heupen wiegde en haar haren los gooide wanneer de kinderen naar school waren en de man het geld aan verdienen was, veelal met fysieke arbeid. De mannen die na een dag van zware arbeid met een glaasje Bourbon een rustig moment namen of juist even los gingen op de man die toch echt als het goddelijke belichaming van de ideale man.

Ze laat de haters huilen, maar die liken wel haar selfies… Sonny is verraderlijk… Al je doekoe… Iets met RTL5… Ik kan de rest echt niet verstaan, het is onvoorstelbaar dat de jeugd die langsloopt wanneer ik op de oprit de auto sta te wassen dit nummer in koor meebrommen…
Misschien word ik al wel een dagje ouder dan ik zo loop te murmelen, en ik snap best dat jullie helemaal niets geven om mijn mening. Maar serieus! Die vlechtjes zijn toch allang uit?

Vroom Vroom, of is het Vroem Vroem… Dat is eigenlijk de meest cruciale vraag die ik mijzelf afvraag na het zien van de tweede clip van Famke… En ik, maar denken aan de ouderwetse, nostalgische bomvol met emotie gepropte hit van Frank.. “It was a Good Year”… Dat weet ik zo net nog niet. Ik wil graag hier met jullie wat stukjes uit de tekst delen van dat prachtige nummer met dank aan www.lyricsfreak.com.

When I was seventeen…
It was a very good year…
It was a good Year for smal town girls…

In het geval heb ik mijn bedenkingen of Frank dit voor Famke had bedoeld.
Mocht dit niet zo zijn, dan kan Frank misschien het volgende stukje voor haar bedoelde hebben…

When I was twenty-one…
It was a very good year…
It was a very good year for city girls…

Ongeacht wat het pad gaat worden dat voor Famke uitgestippeld word door haar matties, vraag ik me af of ze iets soortgelijks mee gaat maken als in de hit van Frank. Of wordt het een nieuw verhaal zoals we vroeger in de Disney film Beauty and the Beast zagen, want kom op zeg! Die gasten hebben toch geen grip op stijl!? Of überhaupt iets wat lijkt op klasse!? Of snap ik het dan nu alweer niet!?

Ik zeg gewoon Fuck-It! Ik schrijf sindskort stukjes over zaken die totaal geen raakvlak hebben met dit genre maar zou je het niet heel erg vinden dat dit de nieuwe standaard is?
Dat je alleen maar meedoet wanneer je de nieuwe Famke bent? Ik ben een vader van 2 prachtige engeltjes en ik ben gezegend met de komst van mijn derde dochter in Mei. Ik mag mijzelf straks vader noemen van de 3 van de 4 mooiste vrouwen in dit universum. En wat nou, wat nou als…

Wat nou dat ik net zoals Famke haar ouders best trots zou kunnen zijn, dat mijn dochter op haar “Monnies” kan zitten en de keuze tussen een Bentley en een Honda net zo makkelijk maakt als dat wij ‘voetvolkmensen & haters’ kiezen voor een fijn volkoren brood van de Lidl of een grof volkoren.
Zou ik dan niet ergens diep van binnen mijn kleine meisje ergens missen?

Dat geeft stof tot nadenken… #blogvaneenvader

Bij deze even de hitparade bestormende hits van onze Famke en haar matties…

“Op me Monnie door Famke”    

Artikel door: Bas de Goede

FSOM Magazine is het online magazine voor jou! Famke Louise X Frank Sinatra

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

1 reactie

 1. De reden waarom Famke meer Youtube abonnees heeft dan Frank is dat er in de tijd van Frank en zijn dochter Nancy er in Nederland bijgehouden werd hoeveel trotse ouders in staat waren geweest om een kastje te kopen waarin door een fabriek met hardwerkende ouders een nieuwe uitvinding was gemonteerd waarmee de trotse ouders en hun trotse kinderen "ver konden kijken, wat in Nederland een televisietoestel werd genoemd.

  Dus iedereen in Nederland in die goede ouwe tijd die nooit meer terugkomt hartstikke blij en gelukkig dat er op woensdagen en zaterdagen om vijf uur kinder"televisie" was, zodat de trotse ouders en hun trotse kinderen iedereen die nog geen "televisie" had uitnodigde om bij hen "ver te zien" voor hun "televisie".

  Dus iedereen in Nederland in die goede ouwe tijd die nooit meer terugkomt hartstikke blij en gelukkig dat er op woensdagavond in het kastje een film werd vertoond van of alle leeftijden, of tot 14 jaar, of, een film met rode oortjes van boven de 18 jaar, en dit allemaal gratis en voor niets!

  Dit dus uiteraard afgezien van het kijk- en luistergeld, dat bijna iedereen graag in die goede ouwe tijd die nooit meer terugkomt trots op tijd betaalde, alleen al om het simpele feit dat dit de reden was dat de dienst kijk- en luistergeld in die goede ouwe tijd die nooit meer terugkomt precies bijhield welke trotse ouders het voor elkaar hadden gekregen om tussen het arbeiden aan de wederopbouw door thuis "ver te zien".

  Het moet de heer Bas of degoedebas88 van FSOM, #FSOM, 50shadesofmen en/of Fiftyshades_ofmen zijn opgevallen dat alles op het digitale internet tussen de digitale reclames door met enorme aantallen gepaard gaat.

  Dit om de simpele digitale reden om de dames en heren advertentieverkopers in de gelegenheid te stellen om veel advertenties te slijten, dus een beetje advertentieverkoper zal zeggen

  "We hebben hier een mijnheer die een naam heeft van drie digitale lettertjes. Wat we van de deze mijnheer weten is dat hij in ieder geval geen kijk- en luistergeld betaald, dat hij op het internet lekker bezig is, waardoor hij advertenties genereert, dus als we een en ander van deze mijnheer bekijken staat hij voor minstens 50000 digitale personen in de boeken, zodat als we deze mijnheer ergens op het digitale internet tegenkomen, is dit voor de advertentiemarkt uiteraard kassa!

  Cheers!

  Hierbij dienen we op te merken dat het ons op de advertentiemarkt uiteraard niet uitmaakt waar iemand op de advertentiemarkt met de nulletjes en de eentjes van het digitale internet mee bezig is, zolang hij of zij bezig is staat hij voor de te verwachten advertentie inkomsten in de boeken!

  De dames en heren van de advertentieverkopers op de advertiemartkt wensen dan ook iedereen die dit leest tot het einde der tijden in zowel analoge als digitale zin in ***VREDE*** alle goeds toe!

  Cheers op iedereen op het digitale internet en daarbuiten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram