Het is Showtime met Princess Peach!

Showtime met Princess Peach op Nintendo Switch bij FSOM magazine

Showtime met Princess Peach | We vallen direct met de deur in huis! Verover het podium als prinses Peach en red het Sprankeltheater van de gemene Grape en de Zure Tros. Voor een voorproefje op het avontuur kun je nu de GRATIS demo van Princess Peach: Showtime! downloaden in de Nintendo eShop van de Nintendo Switch.

Van de singleplayer actiespel kunnen spelers, nu helemaal GRATIS, alvast het podium betreden als Banketbakker-Peach en Zwaardvechter-Peach. Slinger, sla, ontwijk, pareer en snijd je als Zwaardvechter-Peach een weg door een actierijk level. Het is niet alleen echt showtime met Princess Peach, maar ook optisch is deze game een traktatie voor het oog. Je kunt trouwens ook nog eens veranderen in Banketbakker-Peach. Zo bereid je een reeks heerlijk zoete toetjes voor om te voorkomen dat het festival een zuur einde krijgt. Dat wil toch niemand 😉

De transformatie van Peach

Iedere transformatie van Peach geeft haar bijzondere vaardigheden die ze nodig heeft om de verschillende toneelstukken te redden. De nieuwe trailer, check je natuurlijk ook bij FSOM Magazine!

De trailer van Princess Peach Showtime toont de variatie die deze transformaties bieden en levert nieuwe informatie over de game. Inclusief de vele aanpassingsopties die extra flair geven aan de jurk van Peach en strik van Stella. De trailer gunt spelers ook een nieuwe blik op enkele avontuurlijke omgevingen, zo is het echt Showtime met Princess Peach!

Showtime Met Princess Peach

Tegelijk met de release van Princess Peach: Showtime! op 22 maart verschijnt een paar pastelroze Nintendo Switch Joy-Con controllers bij verschillende retailers en in de My Nintendo Store. Die wil je toch hebben! Andere upgrades voor je Nintendo Switch kun je natuurlijk nu alvast scoren!

Artikel door: Kim

Heb jij gamenieuws dat niet mag ontbreken bij FSOM Magazine?
Laat het ons weten en mail naar info@fsom.nl!

Hieronder hebben wij vier tips speciaal voor jou, zodat je altijd snel internet hebt!

Snel internet, wij hebben vier tips voor je
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram