Droombaan Alert! Hottub tester gezocht!

droombaan alert! Hottub tester gezocht! Check snel FSOM voor jouw droomjob

Hottub | De redactie van FSOM speurt altijd het wereldwijde web af naar leuke nieuwtjes, interessante content en natuurlijk de lekkerste drankjes, hapjes en vetste games! Maar zo nu en dan komt er iets voorbij van epische proporties en vandaag is dat de vacature van jouw droombaan! Dat weten wij zeker!

Ons eerste advies is om direct je Curriculum Vitae even flink bij te werken en op te sturen naar Welvaere. Welvaere verkoopt hottubs en sauna’s voor in jouw huis. Ze geloven dan ook heilig in het creëren van genietmomenten. Momenten die je even aan de dagelijkse drukte laten ontsnappen. Waarin je de tijd neemt voor elkaar of gewoon jezelf. Waar je jezelf tegen de ander over hoort zeggen ‘dat moeten we vaker doen’. Je kunt dit moment nu inbouwen in je werkdag en er nog betaald voor krijgen ook!

Hottub model!

Mocht je nou bij jezelf denken dat jij als prachtig wezen met mooie rondingen of die bourgondische bierbuik, niet in aanmerking zal komen voor die droombaan van hottub model. Think again! Ze zoeken juist iemand die gewoon echt is en geen perfect catwalk model!

We willen juist benadrukken dat iedereen een moment voor zichzelf verdient. Het zou dus mooi zijn als we veel verschillende mensen onze hottubs kunnen laten testen. We vinden het erg belangrijk om diversiteit te laten zien,’ aldus Chiel Kraai, eigenaar van Welvaere. 

De redactie van FSOM speurt altijd het wereldwijde web af naar leuke nieuwtjes, maar zo nu en dan vinden we gewoon jouw droombaan!

Door TheDutchBeerDad voor FSOM.
Afbeelding: Welvaere

De vacature staat open voor iedereen die toe is aan een beetje ontspanning. De locatie is nog niet bekend, maar zal ergens in Nederland zijn. Eén ding is natuurlijk wel zeker: je zal je in een echte spa wanen. De sollicitant kan uiteraard reiskostenvergoeding verwachten, dus eigenlijk kun je echt volkomen zorgeloos op pad! Zie jij jezelf na het lezen van dit bericht wel in één van de hottubs van Welvaere relaxen? Kijk dan op de website en reageer via een e-mail op de vacature. Doe dit voor 1 november en wie weet ben jij binnenkort één van de gelukkigen die nbetaald genieten in een hottub!

Tijdens het hottub-testen zullen er professionele foto’s gemaakt worden die we gaan gebruiken voor de sociale mediakanalen van Welvaere. De testers kunnen deze foto’s natuurlijk zelf ook op hun socials plaatsen,’ licht Kraai toe. Ken jij iemand die wel toe is aan een nieuwe job? Aarzel dan niet en stuur hem/haar even het linkje van dit artikel!

Werkze! 😉

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad
Join mijn bieravonturen ook op Untappd en Instagram! Let’s share!
Lees in ons magazine ook over de Houblon Dieu van Baxbier uit Groningenl!
Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

De redactie van FSOM speurt altijd het wereldwijde web af naar leuke nieuwtjes, maar zo nu en dan vinden we gewoon jouw droombaan!

Door TheDutchBeerDad voor FSOM. 

Scoor gelijk de bieren van Flying Dutchman met een dikke kortingscode!
Met de code ‘FSOM10’ scoor je de Flying Dutchman bieren met 10% korting.
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram