Ballantine’s Moxxi’s Bar Edition 2 op reis door Borderlands

borderlands & ballantine's bij fsom magazine

Moxxi’s Bar Edtition 2 | In ons magazine schreven we al meer dan eens over Borderlands, maar de combinatie die je nu op tafel kunt gaan zetten… Daar worden ook wij wel even stil van!

Mad Moxxi, uit de veelgeprezen Borderlands franchise, een tweede limited release van haar befaamde Ballantine’s Moxxi’s Bar Edition aan. Het mag dan wel Moxxi’s tweede release zijn, maar het is de allereerste keer dat Vault Hunters in Nederland de fles in handen kunnen krijgen!

Wist je trouwens dat je Borderlands 3 nu met hele dikke korting kunt scoren?

Eerst even iets over Ballantine’s!

Ballantine’s is een tijdloze merknaam in de whisky wereld. Ik mocht eens een 12 jaar oude Ballantine’s uit de jaren ’80 proeven en dat is nog altijd één van de geweldigste smaakervaringen die ik ooit heb gehad. Echter is Ballantine’s toen natuurlijk niet gestopt, vandaag de dag vind je de flessen nog altijd bij vrijwel iedere goede slijter op de plank!

Ballantine’s verkoopt vandaag de dag nog altijd 70 miljoen flessen whisky wereldwijd, hiermee is het een van de best verkopende Schotse whisky’s op de markt. De traditie van dit merk kunnen we terug herleiden naar de meester blenders die ermee begonnen in 1827.

“A friend to humankind” en een “Whisky for all to enjoy”, dat is toch wel hoe Ballantine’s bekend staat.

Ballantine's Moxxi's Bar Edition 2 is er! Lees er alles over bij fsom magazine

Moxxi’s Bar Edition 2

Mad Moxxi, Chief Galactic Expansion Officer van Ballantine’s, lanceert haar tweede limited edition Scotch whisky na een uitverkochte eerste release. Dat de eerste editie een succes was, dat kunnen we wel vaststellen. Ook themagerelateerde spullen zijn erg populair op onder andere Etsy.

Samen met George Ballantine verkende Mad Moxxi de Melkweg om Ballantine’s naar nieuwe grenzen te brengen en zelfs daarbuiten, het univesum ins ten slotte eindeloos. Deze speciale editie bevat een on-bottle feature van George Ballantine en een in-game beloning voor Borderlands 3 spelers: een unieke Echo Device skin. Moxxi nodigt iedereen uit om van haar nieuwe creatie te genieten en snel te profiteren van deze kans, so #gamers pay attention!

“De mensen vroegen erom en, nou ja, ik doe het graag,” zegt Moxxi. “Mijn Moxxi’s Bar Edition is terug met een geheel nieuwe look! Mijn goede vriend en partner, George Ballantine, ziet er gewoonweg verrukkelijk uit op het label. Als George en ik samen zijn, zijn de zaken altijd lucratief. Ik kan niet wachten tot jullie mijn waren weer in handen krijgen, schatjes. Grijp deze kans nu. Het zal niet lang duren!”

Ondanks het nieuwe uiterlijk heeft Moxxi’s Bar Edition 2.0 dezelfde befaamde smaak van Ballantine’s Finest, geliefd van Pandora tot Eden-6 en daar voorbij… Enjoy it now en scoor zo’n prachtige fles! Nix18!

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad

Voor meer verhalen en lekkere versnaperingen duik je natuurlijk in onze Drankenhoek, daar vind je namelijk altijd Fifty Shades of Drinks! Je leest er onder andere over een hele mooie whisky van Terschelling!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram