Een streamingdienst cadeau doen?

Streamingdienst cadeau doen! | Het ideale cadeau scoren. Het kan nog wel eens een uitdaging zijn. Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag? Je wilt natuurlijk iets geven waar iemand echt iets aan heeft. Wij hebben hier, gratis en voor niets, een te gekke tip voor je!

Heb je al eens nagedacht over een streamingdienst als Canal+ om cadeau te doen? Een streamingdienst gebruikt iedereen wel en het is een originele manier om iemand te verrassen. Echter, er bestaan tegenwoordig zo veel streamingdiensten dat het moeilijk is om de juiste te kiezen. Zo vind jij de ideale streamingdienst om cadeau te doen!

Het is altijd een kwestie van smaak

Aan wie ga jij de streamingdienst cadeau doen? Houdt rekening met diens smaak, omdat het aanbod per streamingdienst verschilt. Waar de ene streamingdienst vooral films en series aanbiedt, biedt een andere dienst meer reality aan. Ook hebben diensten als Disneyplus wel een specifiek genre wat ze aanbieden. Waar houdt de persoon in kwestie van? Past het wel bij diegene…

Grootte van het huishouden

Heeft degene aan wie jij het cadeau wil geven huisgenoten? Wellicht in de vorm van vrienden, maar misschien ook in de vorm van een gezin? Het is natuurlijk fijn als de streamingdienst gedeeld kan worden. Kijk daarom goed naar de voorwaarden bij het afsluiten van het abonnement.

Op hoeveel apparaten kun je het abonnement afsluiten? Is er een bepaalde thuis- Wifi waar je rekening mee moet houden? Als er sprake is van een gezin is het ook handig om te kijken of de streamingdienst ook een leuk aanbod heeft speciaal voor kinderen, zodat iedereen met plezier tv kan kijken. Het cadeau moet ten slotte wel in de smaak vallen!

Streamingdienst cadeau doen? Lees er alles over bij FSOM!

Lengte van het abonnement

Een streamingdienst cadeau doen? Denk dan vooral na over de lengte van het abonnement dat je afsluit. Veel streamingdiensten bieden een maandelijkse of een jaarlijkse betaling aan. In veel gevallen is een abonnement voor langere tijd in verhouding goedkoper, het is dus maar net hoe erg je iemand in de watten wilt leggen! Vaak moet je wel zelf opzeggen dus let daar op! Je kunt hier met degene die je het cadeau aanbiedt goede afspraken over maken.

Als je een streamingdienst cadeau doet, is het wel leuk om minimaal een jaar aan te bieden. Het kan ook slim zijn om een zelfgemaakte bon aan te bieden waarop jij vertelt dat je die dienst voor ze gaat betalen. Als ze het niks vinden, ben je in ieder geval je geld nog niet kwijt.

Artikel door: Ninon

Uiteraard hebben we nog veel meer cadeautips voor je!

het cadeau voor bierliefhebbes
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram