Even voorstellen – DutchPlaystationGamer

Mijn FSOM paspoort!Naam: Peter van de Velde aka DutchPlayStationGamer
Geboortjejaar: 1987
Interesses: PlayStation, Videogames, Politiek, Muziek, Films, Series, Bloggen, Gitaar spelen en natuurlijk tattoos.
Werk: Automatisering en Projectleiding
Gaming: PlayStation bij uitstek (verrassend met zo’n nickname). Daarnaast ook Nintendo 3DS en Nintendo Switch in huis staan.
Bier: Uiteraard! Pils, Blond, Witbier en Weizener behoren tot mijn favoriete soorten.
Verstand van: Een heleboel dingen maar overal een mening over.

Nu de basis is gelegd zal ik even een officieel voorstelrondje doen. Mijn naam is dus Peter van de Velde aka DutchPlayStationGamer en ben co-founder van FSOM  en dus lid van de #fsomcrew!
Ik ben vooral geinteresseerd in het digitale vermaak dat men gamen noemt. Voorheen op alle platformen wel te vinden maar door een full-time baan en andere verplichtingen in het leven daar geen tijd meer voor. De focus ligt dus bij de console van mijn voorkeur, de PlayStation. Jullie zullen dan ook elke week minimaal een gaming gerelateerd blog van mij voorbij zien komen op deze website!
Verder ben ik een muziekliefhebber, kijk ik graag een filmpje of serie en lees ik af en toe een boek. Een artikeltje is dan natuurlijk snel geschreven en dit gebeurd dan vaak in een Movie Shorts of een stukje literatuur. Kortom, bij Fifty Shades of Men komen alle belangrijke bijzaken uit het leven wel voorbij!
Wil je mij nu gaan volgen, wat ik natuurlijk helemaal begrijp, dan kan dit op verschillende manieren. Je kunt me vinden op Instagram als @dutchplaystationgamer om al mijn gaming avonturen te volgen! Ook op Facebook kun je DutchPlayStationGamer terugvinden dus schroom niet om je daar ook te abonneren.
See you online!
Please follow and like us:

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
Instagram