The Sinner krijgt een vervolg!

15 maart 2018 0 Door DutchPlayStationGamer

Afgelopen jaar kwam The Sinner uit de Netflix stallen. Deze serie wist een indruk te maken en al snel was heel Social Media onder de invloed van deze serie. Wij kwamen al snel tot de conclusie dat deze serie wel een vervolg moest krijgen. En wat blijkt? We hadden gewoon gelijk!

Image result for the sinner
Zoals het nu lijkt gaat het tweede seizoen de focus leggen op Harry Ambrose. Het lijkt er ook op dat Jessica Biel niet zal terugkeren als Cora Tannetti.

Verhaal

De synopsis, vrij vertaald, is als volgt: “In de nasleep van de Cora Tennetti zaak wordt Detective Harry Ambrose teruggeroepen naar zijn geboortestad in het verre New York om een verontrustende nieuwe zaak te onderzoeken. Een 11 jarige jongen zijn gruwelijke dubbele moord en zijn onverklaarbare motief.”
“Wanneer Ambrose tot de conclusie komt dat er niets gewoon is aan de jongen of waar hij vandaan komt brengt zijn onderzoek hem steeds dieper in de verborgen duisternis van zijn geboortestad en dat zet hem lijnrecht tegenover diegenen die nergens voor stoppen om de geheimen te beschermen.”

Wanneer?

Het wanneer is op dit moment nog onbekend maar zodra hier meer over bekend wordt lees je dat natuurlijk hier op Fifty Shades of Men!
Kijken jullie uit naar dit tweede seizoen? Laat het ons weten!
Dit artikel is geschreven door: Peter / cloudstrifenl

Vergeet niet om Fifty Shades of Men te volgen op FacebookInstagram en Twitter!

Please follow and like us: