The Ranch is back

The Ranch is back

24 januari 2020 0 Door DutchPlayStationGamer

In mijn “10 series die je gezien moet hebben stond ook The Ranch, een dramedy over de familie Bennet. Colt, Rooster en vader Beau zijn dan wellicht simpele boeren, ze maken wel genoeg shit mee om je over de grond doen rollen van het lachen.

Het eind is in zicht

Het begin van de The Ranch is redelijk eenvoudig opgezet en het is eigenlijk niet meer dan een simpele sit-com. Wel een met grappen die je niet op de reguliere zenders zult zien wat Fuck, Shit, Holy Fuck of Holy Fucking Shit zijn geen onbekende termen bij de Bennet’s. Grofgebekt, droger humor en zuipen als een redneck, dat zou wellicht de beste omschrijving zijn.

Maar The Ranch is terug en dat is niet geheel verrassend. Ondanks de deuk die de serie heeft opgelopen na het vertrek van Danny Mastersons, de duistere humor houdt het toch overeind.

Seizoen 4

Er zijn vier seizoenen van deze prachtserie die telkens zijn opgeknipt in delen. Deel 1 en 2 vormen het eerste seizoen en, je raadt het al, deel 7 en 8 vormen het laatste seizoen. En van dag laatste seizoen staat vanaf vandaag het laatste deel op Netflix. Dus waar wacht je nog? Stop met lezen en begin met kijken! Fuck, it’s time to say goodbye!

Meer nieuws over films en series? Volg ons dan op InstagramFacebook en Pinterest zodat je niets meer hoeft te missen.

Artikel door: PeterDutchPlayStationGamer
#moviegeeksunite @fsommagazine

Neem snel een kijkje op het YouTube kanaal van FSOM!
Abonneren is uiteraard helemaal GRATIS! Vergeet natuurlijk niet om de FSOM magazine Facebook pagina een like te geven en ons te volgen op Instagram!
See you there! Pin je ook mee met FSOM op Pinterest?

FSOM magazine FSOM tv banner entertainment. Watchlist part deux is een overziht met film trailers door thedutchbeerdad.

Meer voor jou!

Star Wars Jedi: Fallen Order
Tien series die je gezien MOET hebben
Star Wars Episode IX – The Rise of Skywalker
PlayStation VR – Een hele andere dimensie in gaming
Joe is terug in You seizoen 2
DutchPlayStationGamer GOTY 2019 – Het was een goed jaar!

Please follow and like us: