Vooruitblik – Sons of Anarchy spinoff “Mayans MC”

12 maart 2018 6 Door Peter van de Velde

Kennen jullie Sons of Anarchy nog? En kennen jullie Kurt Sutter nog? Nou dan hebben we een verassing! In de herfst begint, in Amerika, Mayans MC, een regelrechte spin-off van Sons of Anarchy! Worden wij hier vrolijk van? Wij worden hier vrolijk van!

Image may contain: one or more people and people sitting
New table, new gavel, new stories. (Kurt Sutter)

Sons of Anarchy

Sons of Anarchy was, voor de mensen die het niet meer weten, een serie die draaide om de motorbende “Sons of Anarchy”. Het verhaal draait om het leven van Jax Teller, gespeeld door Charlie Hunnam. In zeven seizoenen neemt schrijver Kurt Sutter ons mee op een avontuur over familie, vrienden, verraad en natuurlijk de club.

Mayans MC

De Mayans MC spin-off is niet zomaar een nieuwe club met hetzelfde karakter als Sons of Anarchy. Nee, in SOA komt de motorbende onder leiding van Marcus Álvarez ook al voor. De series speelt zich dus af in hetzelfde universum en wellicht komen we de Sons ook gewoon weer tegen! Er zijn sinds de ontknoping van Sons of Anarchy twee en een half jaar verstreken en vanaf daar wordt de serie opgestart. Zoals Sutter zelf al schreef, New table, new gavel, new stories. Ik kan in ieder geval niet wachten!
Dit artikel is geschreven door: Peter / cloudstrifenl

Vergeet niet om Fifty Shades of Men te volgen op FacebookInstagram en Twitter!

Speciaal geselecteerd voor jou!

➼➼➼ The Walking Dead – wat is er gebeurd?
➼➼➼ Bioscoopfilms – Lente 2018
➼➼➼ Superbowl movietrailerboom

Please follow and like us: