Pinkpop 2018 – Ik zag dat het goed was

Vandaag was het dan eindelijk 21 februari! De dag waarop de line-up voor een van de grootste festivals van Nederland bekend zou worden. Ik heb het natuurlijk over Pinkpop!

Image result for pinkpop 2018 logo
Natuurlijk kan ik hier gewoon de afbeeldingen van de line-up plaatsen maar het zou geen Fifty Shades of Men artikel worden als ik er niet bij zou vermelden naar welke bands ik uitkijk en welke ik, indien de Goden mij gunstig gezind zijn, ga zien op Pinkpop 2018!

Vrijdag

Vrijdag 15 juni begint Pinkpop met solide namen waar ik naar uit kijk! Pearl Jam, Snow Patrol, The Offsping en Blaudzun om even een paar te noemen. Maar natuurlijk is Blof ook altijd leuk om te zien ondanks dat ik geen fan ben van Nederlandstalige muziek.
Check de full line-up!

Zaterdag

Zaterdag wordt gewoon mijn dag. Nu wordt ik natuurlijk niet geheel verdrietig van eigenlijk de gehele dag (ik zal De Likt wellicht voorbij laten gaan) maar de acts zijn van groot formaat.
De afsluiter van deze dag is voor mij echter wel de grootste reden om naar Pinkpop af te reizen. Uiteraard krijg je een fantastisch weekend maar ik ga mijn energie zoveel mogelijk sparen voor die zaterdagavond! Na drie jaar geleden af te hebben moeten zeggen staan de Foo Fighters dit jaar hopelijk wel volgens plan op Pinkpop! En met het laatste album, die in september uitkwam, zullen ze een grandioze setlist neerzetten.
Ik kijk er naar uit!

Zondag

De zondag is voor mij een bijkom dag als ik de lijst met artiesten zie. The Kooks en Triggerfinger zijn zeker bands die ik wil, moet en ga zien. En stiekem, heel stiekem, wil ik Bruno Mars ook gewoon zien!

Kosten

Natuurlijk is Pinkpop zoals elk jaar een duur evenement. Helaas voor de mensen die hoopten dat de prijzen gelijk zouden blijven… De prijs is namelijk omhoog gegaan in vergelijking met vorig jaar!
Dagkaarten kosten dit jaar 100 euro en de weekendkaarten gaan over de toonbank voor 220 euro.
Wees er snel bij want met zo’n line-up is deze editie van Pinkpop zo uitverkocht! Aanstaande zaterdag om 10:00 uur begint de kaartverkoop via www.livenation.nl

Bier

Zoals jullie weten zijn we bij Fifty Shades of Men groot voorstander van verschillende lekkere bieren. En wat blijkt nu? Brand, de hoofdsponsor, gaat het festival voorzien van niet alleen de pilsner maar ook verschillende lekker speciaalbieren! Daar kunnen we enkel naar uitkijken. Proosten we met een Brand Session IPA?

Ga je ook?

Kijk je net als ik ontzettend uit naar deze editie van Pinkpop? Welke bands kijk je naar uit? Ga je een dag of het hele weekend? Let us know in the comments en misschien zien we elkaar daar!
Dit artikel is geschreven door: Peter (cloudstrifenl)

Vergeet niet om Fifty Shades of Men te volgen op FacebookInstagram en Twitter!

Speciaal geselecteerd voor jou!

Please follow and like us:

Aanbevolen artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram