Peter presents: Bioscoopfilms – Winter 2017/2018

Deze bioscoopfilms update komt een beetje aan de late kant maar op de valreep van het oude jaar kon het nog net. We hebben natuurlijk al een aantal films hebben kunnen bezichtigen in december maar om toch maar even in huis te vallen draait NU Star Wars Episode VIII: The Last Jedi waar de review ondertussen van online staat (klik hier om te lezen).

Image result for movie theater

We hebben een mooi jaar gehad wat betreft film maar het is nog niet voorbij. Laten we in deze bioscoop films eens even vooruitblikken met wat ons deze winter allemaal bezig kan en gaat houden! En natuurlijk willen we daar de trailer van Avengers: Infinity War niet bij laten ontbreken, ondanks dat deze pas in mei 2018 in de bioscoop draait.

Laten we daar dan direct maar mee beginnen.

Goed, nu we dat hebben gehad gaan we door naar het echte werk. Welke films kun je verwachten van december 2017 tot en met februari 2018! Een paar films waar ik naar uit kijk zal ik uitlichten, de rest staat zoals jullie gewend zijn onderaan in dit bericht. Let’s get cracking!

Star Wars Episode VIII: The Last Jedi

Hoe kan het ook anders dan te beginnen met Star Wars! Zoals in het begin al even genoemd staat de review ondertussen al online maar desalniettemin draait deze film sinds 15 december in de bioscoop en ik kan alleen maar aanmoedigen om te gaan!

Jumanji: Welcome to the Jungle

Kevin Hart, Dwayne “The Rock” Johnson en Jack Black in een film? Dat kan alleen maar lachen geblazen zijn. En met een soundtrack van Guns N Roses moet er al verschrikkelijk veel mis gaan wil dit geen leuke familiefilm worden. Draait vanaf 21 december in de bioscoop.

Pitch Perfect 3

Een kleine guilty pleasure van mij wellicht. Ik heb me persoonlijk prima vermaakt met de eerste twee films uit deze chick flick films. Het derde deel draait sinds 21 december in de bioscoop en is de afsluiter van de trilogie. Last Call Pitches!

The Greatest Showman

Op 4 januari draait deze biografie met Hugh Jackman in de bioscoop. Check de trailer hieronder.

Insidious: The Last Key

Ben je meer van de horror? Dan kan dat natuurlijk ook! Op 11 januari gaat namelijk het volgende deel van Insidious draaien. Slaap lekker…

The Maze Runner: The Death Cure

Op 25 januari draait alweer het derde deel van deze succesvolle serie in de bioscoop. Mag je eigenlijk niet missen.

Fifty Shades Freed

Voor de vrouwlijke lezers is dit natuurlijk de film waar het meest naar uitgekeken wordt in de eerste helft van 2018. Kijk en huiver, of niet…

Wreck-It Ralph 2

Voor de jeugdige lezer (of de ouders) komt deze animatiefilm in februari om de hoek zetten. Vanaf 13 februari in de bioscoop te zien.

Black Panther

De nieuwe aanwinst in de Marvel Cinematic Universe draait vanaf valentijnsdag, 14 februari, in de bioscoop. Ik heb nog mijn twijfels maar het zou natuurlijk zomaar een goede film kunnen worden!

Game Night

Spelletjes spelen met vrienden is nog nooit zo leuk geweest. Toch? Vanaf 22 februari in de bioscoop.

Een greep van wat er verder nog komt

Zoals jullie kunnen lezen en zien komt er genoeg leuks onze kant op om de wintermaanden goed door te komen. Ik ben benieuwd naar de films waar jullie naar uitkijken, laat het weten in de comments. 
December
Paddington 2
Final Portrait
Gek van Geluk
Thelma
K3 Love Cruise
Star Wars The Last Jedi
Breathe
Jumanji Welcome to the Jungle
Pitch Perfect 3
Wonder Wheel
Molly’s Game
Januari
Billy
Tamara
The Greatest Showman
You Were Never Really Here
Insidious: The Last Key
The Maze Runner: The Death Cure
Februari
Patser
Early Man
Fifty Shades Freed
Wreck-It Ralph 2
Gek van Oranje
The Insult
War With Grandpa (met oa Robert De Niro)
Game Night

Voor nu kan ik jullie enkel nog een voorspoedig 2018 toewensen!

Dit artikel is geschreven door: Peter van de Velde (cloudstrifenl)

Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter

Please follow and like us:

1 thought on “Peter presents: Bioscoopfilms – Winter 2017/2018

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram