Mulata Amber Ale van Novo Brazil Brewing uit Californië

Meet the sunny side of Craft beer brewing!” Novo Brazil Brewing brouwt in het zonnige Californië hun kwalitatieve ‘Craft‘ bieren met hun eigen Braziliaanse touch! Mulata, Rio, Copacabana en Ipanema zijn slechts enkele kleurrijke namen die ze in hun collectie hebben verzameld.

Vandaag aandacht voor de Amber Ale genaamd ‘Mulata’ van Novo Brazil Brewing. Dit bier zat in de Augustus editie van ‘Hop in the Box’ de mannen van Hop in the Box vielen met hun neus in de boter, want deze brouwer haalde op 10 Augustus 2017 diverse awards binnen voor hun bieren op de World Beer Awards in Londen! De afgelopen jaren sleepte deze brouwer al meerder awards voor hun bieren in de wacht. Hierover volgt later meer in de special over deze brouwer.

Het Bier: Mulata
Mulata is een Amber Ale style bier die met veel fruitige aroma’s direct uit het glas springt na het inschenken. Dit donkerrode bier heeft een mooi licht gekleurde kraag en heeft een wat zoetige geur die je doet denken aan een lekker karamel snoepje. Met een IBU van 30 en 5,2% ABV is dit een zalig tropisch biertje, daarnaast is het bier niet heel erg koolzuurhoudend waardoor de bitterzoete smaak heerlijk tot haar recht komt. 
Dit bier zit niet alleen in een prachtig kleurrijk jasje, maar doet je ook helemaal wanen dat je daadwerkelijk zelf afreist naar de herkomst van dit biertje!
Rating: 8,5 / 10

Dit bier is absoluut een aanrader! Helaas is het in Nederland (nog) nergens te koop, mocht je dit bier toch graag proeven! Kijk dan snel op www.hopinthebox.nl Op=Op!

Tips? Ideeën? Toevoegingen? Ik hoor het graag!
Like onze facebookpagina snel en mis nooit meer iets!
Volg ons uiteraard ook op instagram: degoedebas88 en fiftyshadesofmen en bouw samen met ons aan DE bierliefhebbende community die wij allen zo hard nodig hebben in ons leven!

Op dit moment werken wij hard aan een nieuwe site die beter bij onze artikelen past en uiteraard een goed werkende mobiele versie! Tevens werken wij aan de verbetering van onze social media kanalen, binnenkort kunnen jullie uiteraard ook lid worden van onze biercommunity groep op Facebook! Hierover volgt binnenkort meer en in het najaar gaan wij ons eigen Youtube kanaal lanceren!
Hierdoor hoef je niets meer te missen over proeverijen, events en alle gekke dingen die ons als mannen interesseren en intrigeren!

Wil je dat jouw bier hier ook terecht komt op onze website en social media?
Aarzel dan niet en neem contact met ons op via social media of het contactformulier op onze hoofdpagina!

Dit artikel is geschreven door: Bas de Goede / degoedebas88

Afbeeldingen zijn eigendom van Fifty Shades of Men en haar partners.
Het gebruik van deze afbeeldingen is niet toegestaan zonder toestemming van de eigenaar.
Please follow and like us:

Aanbevolen artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram