Met Mosaic Mammoth DDH is er wederom een Fresh & Fast release in huis!
Brouwerij Het Uiltje – Mosaic Mammoth DDH (Fresh&Fast Release)
En daar was ie weer! De nieuwe Fresh&Fast van brouwerij het Uiltje! Ik moet eerlijk zeggen dat ik na Flora&Fauna wat minder enthousiast was om ook de 3erelease aan te schaffen. Maar ja, ik blijf het een fantastisch concept vinden..

Ik had al eerder de “normale” Mosiac Mammoth gedronken en die beviel mij prima!
Uiteraard heb ik ook dit biertje met 15% korting gescoord bij Craft&Cans! Scoor de code –> Hier!

Dezelfde avond het biertje van Brouwerij Het Uiltje opengetrokken en ingeschonken! Want wat vers in het blik komt moet je vers drinken!

Geur, kleur en smaak

Het is een mooi goudgeel biertje met klein kraagje. Mooi hoparoma en veel tropisch fruit. Ook in de smaak lekker hoppig, geen overdreven hopburn zoals bij Flora&Fauna wel het geval was.
Beetje funky. Body had wel ietsjes voller gemogen en voor een New England Style IPA is hij wel wat wat aan de bittere kant maar dat maakt voor mij niet zo veel uit. Ik hou wel van een lekker bittertje in m’n ipa’s! Conclusie: wederom niet zo lekker als Citra Zebra maar zeker lekkerder dan de Flora & Fauna! Mijn Untappd rating: 3.75/5

Ik blijf dus nog steeds enthousiast over de Fresh&Fast-bieren, maar ben wel benieuwd hoe lang de hype door blijft gaan. Wanneer vinden mensen het concept niet meer interessant? Kan Uiltje zichzelf blijven overtreffen? Tot nu toe zijn nummer 2 en 3 minder lekker als de eerste release Citra Zibra. Ik ben heel benieuwd naar de volgende bieren!

Gegroet!

Artikel door: Peter v. Beelen / Untappd & Instagram Beerystagram

Deze zijn speciaal voor jou!

—>De Surprise Surprise Unboxing van Craft & Cans <—
De bovenstaande artikelen kun je natuurlijk ook vinden
op onze nieuwe site WWW.FSOM.NL!
Please follow and like us:

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
Instagram