Imagine Dragons ft. K.Flay – Live @ Ziggo Dome 19-02-2018

We zijn bij Fifty Shades of Men ontzettende voorstanders van Live muziek. Wanneer bepaalde grootheden dan naar ons kikkerlandje komen om een concert te geven dan moet ik daar natuurlijk bij zijn. Gisteravond waren de draken uit Las Vegas in de Ziggo Dome en dat was een feest van jewelste. Ik zal proberen om een kleine impressie uiteen te zetten!

Was je er ook bij gisteravond en wil je je verhaal delen? Gebruik de comments!

Alle foto’s in dit artikel zijn van Mojo.nl.

K.Flay

Het voorprogramma van gisteravond werd vertolkt door K.Flay. Wanneer je geen verwachtingen hebt kun je verrast worden of je hebt een voorprogramma die je niets vind. Voor mij was het voorprogramma… anders. Maar wel in de goede zin van het woord! Deze vrouw weet een eigen sound neer te zetten met haar muziek. Het genre valt volgens wikipedia onder “alternative hiphop”. Ik denk dat dit het het beste verwoord. Het is een aparte trip door de samenstelling van de muziek en de, in mijn oren, unieke stem. Het was een voorprogramma om u tegen te zeggen. Goede keuze van Imagine Dragons!
Een kleine impressie van gisteravond.
K.Flay haar volledige setlist: (klik op te luisteren)
 1. Make me Fade
 2. Giver
 3. Black Wave
 4. Dreamers
 5. Can’t Sleep
 6. It’s Strange (Louis the Child cover)
 7. Mean It
 8. High Enough
 9. Blood in the Cut
 10. Slow March

Imagine Dragons

Nu moet ik misschien bekennen dat ik niet perse groot fan ben van Imagine Dragons. Ik vind de muziek leuk, begrijp me niet verkeerd, maar ik had zelf niet gedacht ooit naar een concert toe te gaan. Dat was een van mijn grootste fouten!
Nadat het podium schoongemaakt was, de productie op orde was gemaakt en het licht uit ging, begon de band te spelen en brak het publiek uit in een luid gegil. Daar kwamen de heren het podium op met het nummer I Don’t Know Why. De toon was gezet en deze band was los!
Imagine Dragons – Believer live @ Ziggo Dome 19-02-2018
En wat waren ze goed! Zanger Dan Reynolds was fantastisch bij stem en heeft energie voor 10. Wie mij bijna uit mijn stoel liet vallen was echter niet de zanger, die echt fantastisch goed is live, maar dat was de drummer Daniel Platzman. Ik heb zelden een drummer met zoveel energie zien spelen.

B-stage

Na een elftal nummers gespeeld te hebben op het hoofdpodium liepen de heren naar de B-stage. Hier werden drie nummer in een acoustische setting ten gehore gebracht. Ook wanneer je niet overdonderd wordt door het massieve en volle geluid van de band merk je wat voor talent ze in huis hebben.

Setlist

De setlist was als volgt!

 1. I Don’t Know Why
 2. It’s Time
 3. Gold
 4. Whatever It Takes
 5. I’ll Make It Up To You
 6. Mouth in the River
 7. Yesterday
 8. Start Over
 9. Demons
 10. Rise up
 11. On Top of the World
 12. I Bet My Life (Acoustic)
 13. Amsterdam (Acoustic)
 14. Bleeding Out (Acoustic)
 15. Thunder (met K.Flay)
 16. Believer
 17. Walking the Wire
 18. The Fall / Polaroid (enkel zang)
 19. Radioactive (zie hieronder)

The final verdict

Omdat we tegenwoordig graag overal een rating op plakken kan ik het niet laten om dat ook over dit concert te gaan doen. Het was een optreden met ontzettend veel energie en een publiek die helemaal mee los ging. Vooral de hits scoren goed! Overall was het gewoon een fantastisch concert en iedereen die naar huis ging moet hetzelfde gevoel hebben gehad.

#FSOM grade: 9.5/10
Dit artikel is geschreven door: Peter (cloudstrifenl)

Vergeet niet om Fifty Shades of Men te volgen op FacebookInstagram en Twitter!

Speciaal geselecteerd voor jou!

Please follow and like us:

Aanbevolen artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram