Grolsch beukt het suiker uit de Radlers en komt met twee nieuwe smaken!

Bij Fifty Shades of Men kwam de afgelopen dagen het nieuws binnen dat Grolsch twee nieuwe Radlers gaat introduceren het komende bierseizoen. Daarnaast kwamen ze met misschien nog wel veel beter nieuws…

In Nederland zijn we veel bezig met van alles en nog wat, maar iets wat altijd wel blijft hangen is de suiker consumptie en de invloed dat dit heeft op de algehele gezondheid van ons volk. Met de lanceren op 10 Maart van Fifty Shades of Food binnen onze community, zijn wij hier achter de schermen al een tijdje mee bezig. Dit maakt het dus extra leuk om dit bericht binnen te krijgen.
Grolsch gaat maar liefst 35% minder suikers gebruiken bij het maken van de Radler bieren, dan dat er in de overige Radlers op de markt zit. Met als gevolg dat er dus ook minder calorieën in zitten en dat is altijd mooi meegenomen. Grolsch claimt ook dat het niets veranderd aan de smaak van de Radlers, mede doordat er vooral gebruik gemaakt wordt van écht vruchtensap.
De claim die Grolsch doet over de smaak van de Radlers is natuurlijk leuk! Maar dit willen wij uiteraard zelf testen! Wanneer de kou ons land heeft verlaten de bomen weer wat kleur krijgen en de zoemende bijen van bloem naar bloem kunnen vliegen om de nectar op te slurpen, gaan wij met de GROTE RADLERPROEVERIJ komen. Deze komt uiteraard op onze site én op ons Youtube kanaal waar achter de schermen al aan geknutseld word.
De nieuwe Radlers van Grolsch 
De Grolsch 0,0% Radlers Gember/Citroen en de Limoen variant worden komend seizoen gelanceerd. Deze zijn uiteraard onderdeel van onze proeverij, maar….! Wij horen graag van jou welke Radler jij nou echt lekker vindt en die wij dus aan onze proeverij moeten toevoegen. Reacties kun je achterlaten op onze site, Facebook of Instagram onder het bericht.
Dit artikel is geschreven door: Bas de Goede / degoedebas88
Speciaal voor jou geselecteerd!

  
Please follow and like us:

Aanbevolen artikelen

2 Reacties

  1. Iets met watermeloen? ♥

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram