Gamen? Nee, nu even niet…

Soms heb ik er gewoon even geen zin in. De console weer aanzetten, de tv aan, kiezen welke game te spelen. Soms gewoon even niet. Meestal gebeurt dat na een periode van heel veel titels in hele korte tijd. Vaak ook nog titels waar ik enorm naar heb zitten uitkijken. Zo’n periode kom ik nu weer een beetje uit.

2019 – gamejaar bij uitstek

Wat ook je smaak is, in 2019 valt er tot dusver genoeg te gamen. Kingdom Hearts III, The Walking Dead – The Final Season (laatste eps), Far Cry: New Dawn, Metro Exodus, Sekiro en Days Gone zijn zomaar een paar games die ik heb gespeeld dit jaar. En dan slaat ineens de game moeheid toe.

Even geen zin

Het probleem zit hem niet in het feit dat ik geen titels meer te spelen heb. Titels als Dragon Quest XI, L.A. Noire, Final Fantasy X-2 & XII liggen bijvoorbeeld klaar om gespeeld te worden. Daarnaast heb ik titels als The Divison 2 en Rage 2 nog niet eens gekocht, laat staan gespeeld.

Waar zit het probleem dan wel in? Nou, eigenlijk in de game moeheid. De games waar ik heel erg naar uitkeek waren Kingdom Hearts III, Metro: Exodus, Sekiro: Shadows Die Twice en Days Gone. Die heb ik dan ook allemaal uitgespeeld en de Platinum Trophy van vrijgespeeld.

Andere titels van dit jaar zijn Assassin’s Creed Rogue Remasterd, Detroit: Become Human, Kingdom Hearts Birth By Sleep, Far Cry New Dawn en Kingdom Hearts en The Walking Dead The Final Season ep 2, 3 en 4.

Kingdom Hearts III – Review

Take it easy

Na het behalen van de laatste Platinum (The Walking Dead) heb ik twee weken mijn PlayStation niet aangezet. De behoefte was er even niet. Wel pakte ik af en toe mijn Nintendo DS er even bij om Pokémon te spelen maar echt vol erin had ik gewoon even geen behoefte aan.

Back(log) in action

Dat gevoel is nu gelukkig weer voorbij en ben ik daadwerkelijk eens begonnen aan een titel die ook al een tijdje ligt: Tomb Raider – Definitive Edition. Op PS3 niet aan toe gekomen, dus nu maar op de PS4.

Backlog in progress

Maar 2019 is ook wel een beetje het jaar van het wegwerken van backlog. Ik noemde al AC: Rogue, Detroit, KH, KH:BBS. Ook Pokémon Ultra Moon heb ik ondertussen de credits van gezien al is het gezegde Gotta Catch Em’ All dus ik zal af en toe nog eens terug naar Alola.

E3 is coming

Ondanks dat Sony dit jaar niet meedoet aan de E3 gaat de beurs natuurlijk wel gewoon door en zullen er ook games aangekondigd worden voor de console van Sony! Back in action dus laat die nieuwe titels maar komen!

Dit artikel is geschreven door: Peter van de Velde / DutchPlayStationGamer

Wil je meer weten over FSOM of zie jij een samenwerking wel zitten?
Aarzel dan niet en neem contact op! 
Info@fsom.nl

Speciaal voor jou geselecteerd!

Lek geeft nieuwe info Final Fantasy VII Remake
Days Gone – Review
Assassin’s Creed III Remastered Review
Sekiro – Shadows Die Twice Review

4 thoughts on “Gamen? Nee, nu even niet…

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram