#FSOM Game of the Year Awards 2018!

#FSOM Game of the Year Awards 2018!

6 oktober 2018 0 Door Peter van de Velde

Vorige week schreef ik er al even over en deze week kondig ik ze dan ook maar officieel aan. De #FSOM Game of the Year Awards! Als PlayStation gamer zal ik dan mijzelf dan ook enkel richten op de games die uitgekomen zijn op de PlayStation 4. Wel maken we natuurlijk onderscheid in genre en dan is er natuurlijk de ultieme Game of the Year. Om dit tot een succes te maken hebben we jullie hulp nodig. Hoe je kunt helpen? Dat lees je hieronder!

#FSOM Gaming Awards?

Jazeker, de #FSOM Game of the Year Awards zijn dit jaar voor het eerst en we pakken het grootst aan. Bij het schrijven over games hoort het natuurlijk ook zo dat je meedoet met de jaarlijkse GOTY awards en wij zijn dan de beroerdste niet. Verschillende categorieën, wekelijkse updates van genre’s en games en natuurlijk de ultieme Game of the Year award.

We hebben jullie nodig!

Natuurlijk kunnen we hier een heel verhaal ophangen welke game wij de beste game vinden in welke categorie en welke game dan de ultieme award krijgt maar eigenlijk is het veel interessanter om dit samen met jullie te doen! Hoe we dit bij #FSOM vorm gaan geven is nog even de vraag maar daarover meer in de komende weken. Houdt de website en socials dus goed in de gaten! Wat we nu al wel kunnen vertellen is dat jullie op een of andere manier kunnen gaan stemmen op jullie favoriete games!

Categorieën

We zullen voor de verschillende genres ook verschillende categorieën hebben. Welke categorieën dit precies zullen zijn laten we nog even achterwege maar daarover binnenkort meer. Je moet hierover denken aan bijvoorbeeld “Beste First Person Shooter” of “Beste Role Playing Game”. Mocht je een idee hebben over een specifiek onderwerp of een nieuw idee hebben voor een bepaalde categorie laat het dan zeker weten in de comments!

Gerelateerde afbeelding

What’s in it for me!?

Nou, dat is de grote vraag natuurlijk! We willen een leuke eerste #FSOM Game of the Year Awards en aangezien we jullie hulp vragen tijdens de voorbereiding en straks bij de invulling van de beste games van 2018 gaan we natuurlijk ook kijken of we hier een soort van prijsvraag aan kunnen koppelen. Ook hier zijn we nog druk mee bezig maar weet dus dat er iets in kan zitten voor jullie als gamers!

De grote uitslag!

Officieel gezien weten we natuurlijk pas welke game de GOTY van 2018 is op 1 januari 2019. Zolang gaan we echter niet wachten. De uitslag van onze #FSOM Game of the Year Awards zullen we dan ook bekend gaan maken op zaterdag 1 december 2018! Dit betekent dat we nog 8 weken hebben om alles voor te bereiden en wekelijks wat leuke dingen te vertellen omtrent de GOTY awards, zoals waar jullie kunnen stemmen, welke categorieen je in kunt gaan stemmen, vanaf wanneer je kunt gaan stemmen en iets meer duidelijkheid geven over wat je eventueel kunt winnen!

We hebben er zin in om de eerste #FSOM Game of the Year Awards te gaan organiseren en met jullie hulp kan het alleen maar een groot succes worden!

Dit artikel is geschreven door: DutchPlaystationGamer
Please follow and like us: