Foo Fighters gaan knallen in 2020!!

Foo Fighters gaan knallen in 2020!!

4 februari 2020 1 Door DutchPlayStationGamer

Of ik fan ben van de Foo Fighters? Jazeker. Heb je ze al eens live gezien? Nee, wel onderweg geweest naar een concert maar helaas niet aangekomen. Waarom begin je dan over de Foo Fighters? Omdat ze met nieuwe muziek komen!

00959525

Nu zul je denken, WTF is er met die rare titel! Nou, dat is de titel van het laatste “album” van de heren! Op 3 januari hebben Dave Grohl en consorten sneaky wat nieuwe muziek op de markt gebracht. Het “album” bevat 4 studio opnames en 2 live opnames uit 1995 en is volledig GRATIS te beluisteren. Wat wil een mens nog meer?

Een nieuw album

Ja, dat is wat een mens goed zou doen, een volledig nieuw album van de heren. En laat dat nu precies zijn waar ze dit jaar mee gaan komen! Via de officiele kanalen kwam er dit jaar al wat info naar buiten en eerlijk is de eerlijk, de foto’s zien er gewoon gruwlijk uit.

Wanneer, wanneer, wanneer

Nou, dit jaar als we het zo mogen geloven. Uiteraard houden we jullie op de hoogte zodra het zover is! Tot die tijd kunnen jullie hieronder de laatste release rustig beluisteren. ICYMI.

Artikel door: PeterDutchPlayStationGamer
#musicgeeksunite @fsommagazine

Neem snel een kijkje op het YouTube kanaal van FSOM!
Abonneren is uiteraard helemaal GRATIS! Vergeet natuurlijk niet om de FSOM magazine Facebook pagina een like te geven en ons te volgen op Instagram!
See you there! Pin je ook mee met FSOM op Pinterest?

FSOM magazine FSOM tv banner entertainment. Watchlist part deux is een overziht met film trailers door thedutchbeerdad.

Meer voor jou!

PlayStation 5 – Ik ben hyped!
Dragon Ball Z – Kakarot Review
Star Wars Jedi: Fallen Order
Tien series die je gezien MOET hebben
Star Wars Episode IX – The Rise of Skywalker
PlayStation VR – Een hele andere dimensie in gaming

Please follow and like us: