BREAKING NEWS! Er is beermail!

BREAKING NEWS! Er is beermail!

24 april 2019 0 Door TheDutchBeerDad

Er zijn wel eens van die dagen dat je vanuit je werk naar huis gaat. En je krijgt een appje met daarin de volgende woorden “BREAKING NEWS!” Er is beermail! Let’s find out what it is…

Vlak voor de pasen was het voor mij zo’n dag en kreeg ik dit berichtje van mijn vriendin. Dit berichtje heb ik voor het gemak overgenomen voor de titel. In mijn enthousiasme ging er tijdens het opnemen van deze unboxing video helaas een hoop mis. Er waren wat geluidsproblemen, de camera had wat last van de matige kunstverlichting etc. Toch wilde ik jullie deze bijzondere beermail niet onthouden… Kijk en huiver!

Vergeet niet om ons een duimpje omhoog te geven en abonneer je snel want we gaan met veel meer toffe video’s komen! Wil je weten wat wij doen?

Instagram
Facebook
Pinterest
YouTube

Dit is misschien ook wat voor jou!
TheDutchBeerDad op bezoek bij Jonge Beer bierbrouwerij in Hoogeveen!
Bierista worden vanuit je luie stoel!

FSOM logo

Please follow and like us: