Bier en Big the End Of Winter Festival in Eindhoven!

Bier en Big | Zaterdag 28 maart is het weer zover: Bier en Big, the end of winter editie. Ik (Merel), Peter en Simon waren aanwezig bij de vorige editie, en dit was zo’n succes dat een aantal van ons weer aanwezig zullen zijn! Bier en Big, georganiseerd door de Bierbrigadier en het Ketelhuis, is een gaaf speciaalbierfestival waarbij je jezelf kan opwarmen aan de vuurtjes die gestookt worden en natuurlijk aan de alcoholrijke drankjes die rijkelijk vloeien. Ben jij er ook bij?

Wie? Wat? Waar? Wanneer?

Het festival vindt plaats bij het Ketelhuis in Eindhoven, op een gaaf industrieel terrein. Kleed je wel warm aan, want het kan koud worden. Het is op zaterdag 28 maart van 13.00 uur tot 23.00 uur. Een uurtje langer als de vorige editie en dus ideaal om wat eerder te beginnen zodat je niet pas diep in de nacht huiswaarts hoeft te gaan. Maar dat mag natuurlijk wel! Of kun je goed door je kater heen slapen (of werkt dat niet zo?…) Want daar had ik stiekem wel een beetje last van. Je kunt er ook gewoon een weekendje van maken natuurlijk, daar is Eindhoven leuk genoeg voor!

Gezellige foto's van de vorige editie van het Bier en Big festival in Eindhoven.

Welke Brouwerijen zijn er?

De brouwerijen zijn nog niet allemaal bevestigd, maar de brouwerijen die er in ieder geval wel bij Bier & Big the end of winter festival zijn… Zijn niet de minste!

Uit ons eigen kikkerlandje komen Uiltje, Van de Streek, Oldskool en Frontaal. De buitenlandse brouwerijen die langskomen zijn ook zeker de moeite waard. Dry&Bitter uit Denemarken, Spike uit Zweden, Galway Bay uit Ierland, Cault City uit Schotland, Polly’s brewing uit de UK en Rock Mill uit Polen.

Word jij hier ook al warm van? Ik wel! Volg het evenement ook even op Facebook en Instagram, dan blijf je compleet op de hoogte van de brouwerijen. Natuurlijk zullen er ook een aantal FSOM’ers zijn, waarvan sowieso Peter (Beerystagram) en ikzelf. Kom vooral op ons af en maak een praatje, met z’n allen maken we er vast een feestje van!

Dit artikel is geschreven door: Merel Kuitert – BooksBeersandBeyond
Op Instagram deel ik alles over mijn passie lezen, biertjes en natuurlijk Boardgames! Ook schrijf ik recensies voor Hebban, het boekenplatform van Nederland.

fsom banner fsom tv bier en big

Meer BooksBeersandBeyond?

Vijf tips om een killer recensie te schrijven!
De gezelligste gezelsschapsspellen!
Even voorstellen: Merel aka BooksBeersandBeyond
Bestel nu je bieren bij BEERWULF.com!

Neem snel een kijkje op het YouTube kanaal van FSOM! Abonneren is uiteraard helemaal GRATIS!Please follow and like us:

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram